[silindi] Karel10 maalesef el kabul ediyor da akraba kabul etmiyor. Çok pislikler paraları onların olsun. Pis yobazlar.
Karel10 [silindi] benim gibisin.ben de simdi bebeğimi alıp annemin kuzeni var. Durumu iyi baya. Onunla bulusucam. Onun cevreside kendi gibi durumu iyi.
Karel10 [silindi] üç beş kuruşla bakacaklar sanki. Bi bilseler yaptıkları hayrın kat kat geri döneceğini maddi manevi.
[silindi] Karel10 bilmiyorum niye böyleler demiş ki kız kardeşi biz yazlığa bile otobüsle gidiyoruz araba benzin yakmasın diye. 😏
Karel10 Hadi anneler, hadi durmayalım, instagram hesabı @areleumutol surekli paylaşıp yardımcı olalım 🙏🏻
2lokum_moms Paylaşmakta çok önemli bir kişi yardım edicek paylaşımla böyle böyle birikcek Allahın izniyle
Angel_45 Karel10 evet ya çok üzülüyorum tek başına mücadele ediyo anne kıyamam bende para yardımı yaptım çalışmadıgim için yeterli gelmedi kendimce bebegime hediye gelen kıyafetler arasından ayikladim etiketlileri gondericem kermeslerde satılsın diye bu şekildede destek olunabilir diye düşünüyorum
Angel_45 Karel10 hepimizin inşallah hepimizin başına gelebilir bebeği gördükçe ağlıyorum zaten dilerim arelimiz dayanır da kampanya bir an önce biter
Karel10 2lokum_moms ne güzel insanlarsınız yaaa. Hic birimiz birbirimizi tanımıyoruz. İsimlerimizi bile bilmiyoruz ama ayni kalbi paylaşıyoruz