[silindi] bgmgkc evet o yüzden onlara söylemek istedim bir şey lazım olunca mail atıyor kaynım fazla kibirliler hal bu ki kuzenler. Çocuğu hazırlayıp bi gideceğim bakalım isteyenin bi yüzü vermeyenin iki yüzü demişler.
Karel10 [silindi] benim gibisin.ben de simdi bebeğimi alıp annemin kuzeni var. Durumu iyi baya. Onunla bulusucam. Onun cevreside kendi gibi durumu iyi.
[silindi] 2lokum_moms gönderdik bakalım. Duyarsız kalmayacaklarına eminim. Az çok tanıyorum öz teyzem değil bu arada.
[silindi] Karel10 maalesef el kabul ediyor da akraba kabul etmiyor. Çok pislikler paraları onların olsun. Pis yobazlar.
Karel10 [silindi] üç beş kuruşla bakacaklar sanki. Bi bilseler yaptıkları hayrın kat kat geri döneceğini maddi manevi.
[silindi] Karel10 bilmiyorum niye böyleler demiş ki kız kardeşi biz yazlığa bile otobüsle gidiyoruz araba benzin yakmasın diye. 😏
Karel10 Hadi anneler, hadi durmayalım, instagram hesabı @areleumutol surekli paylaşıp yardımcı olalım 🙏🏻
2lokum_moms Paylaşmakta çok önemli bir kişi yardım edicek paylaşımla böyle böyle birikcek Allahın izniyle