[silindi] Karel10 nefret ettim ya. Şimdi gelinleri müthait olan bi teyzem var onu aradım gelinleri yardım yapacak. Aşırı durumları iyi. Gönder bilgileri dediler bakalım.
Karel10 [silindi] Allah binlerce kez.razi olsun senden yaaa. Ben de bir taraftan ulaşmaya çalıştıklarıma anlatmaya çalışıyorum. Allahtan bebeğimin başında annem.var.kafami kaldıramadım, 3 gündür telefondan. Ama helal hoş olsun Arel e
Karel10 Ultraslan40 kanserin bile bulunmuş ilaci var ve buna engel oluyorlar düşünün artık. Ben zamanında ilac firmasında çalışmıştım.o kdr şeyler dönüyor ki arkadaşlar. Çalışan olarak çok şey bilmiyoruz ama biraz bilgi sahibi oluyoruz alengirli ne tarz.isler yaptıklarına
Ultraslan40 Karel10 işte engel oluyorlar buna maksat piyasa. Piyasaları yok olsun inşallah. Hem hasta ediyorlar sonra da ilacını bulduk diyorlar. Ne âlâ.
[silindi] Karel10 tabi ki eşime Bile güvenmedim dekont attırdım tek tek geliyor bakalım. Kayınvalideme gideceğim şimdi yeğenleri New York da avukat inşallah yobazlık yapmazlar ben konuşmuyorum da eşimin teyzesini aratacağım kayınvalideme. Oda arasın oğullarını.
bgmgkc [silindi] Allah bin kere razı olsun sizden , çok kişiye ulaşmak mesele, çok zenginler çok yüklü miktarda para verirseler bu iş çözülecek
[silindi] bgmgkc evet o yüzden onlara söylemek istedim bir şey lazım olunca mail atıyor kaynım fazla kibirliler hal bu ki kuzenler. Çocuğu hazırlayıp bi gideceğim bakalım isteyenin bi yüzü vermeyenin iki yüzü demişler.
Karel10 [silindi] benim gibisin.ben de simdi bebeğimi alıp annemin kuzeni var. Durumu iyi baya. Onunla bulusucam. Onun cevreside kendi gibi durumu iyi.
[silindi] 2lokum_moms gönderdik bakalım. Duyarsız kalmayacaklarına eminim. Az çok tanıyorum öz teyzem değil bu arada.
[silindi] Karel10 maalesef el kabul ediyor da akraba kabul etmiyor. Çok pislikler paraları onların olsun. Pis yobazlar.