[silindi] Karel10 Ortodonti doktorum duruma kayıtsız kalmadı maddi desteği yaptı paylaşımlarım sayesinde ve yabancı bi doktor geniş çevresi var doktor gruplarına çevresine herkese gönderdi kesinlikle yardım yaparlar herkes paylaşsın bir kişinin görmesi kaç kişiye vesile oluyor.
bgmgkc Lütfen postu üste çıkaralım bir kişi fazla görebilirse ve 10₺ gönderebilirse artıdır , lütfen herkes tanıdıkları ile paylaşabilir mi her kanaldan🙏
2lokum_moms [silindi] Allahım çok şükür vicdanlı insanlar var vesile oldunuz Allah razı olsun sizden de onlardanda
Karel10 gozpariltisi sen video paylasabiliyorsun, bu sabahki videoyu da burda paylaşabilir misin? Ben paylasamadim. Daha doğrusu nasıl paylaşılıyor bilmiyorum
Ultraslan40 O kadar içim yandı ki videolara, o için için ağladı ben buradan ağladım😔 gerekli yardımları yaptım çok şükür darısı tüm annelere. Çay-kahve paralarını bile versek o bebeğin canı için yardım etmiş oluruz.💕
[silindi] Ultraslan40 evet kesinlikle dolap uygulamasından kıyafet satıyorum onların parasını da göndereceğim öylece.
Ultraslan40 [silindi] bence izlememeniz en iyisi. Ben 3-4 gün önce bir kaç video izledim, içimden atamıyorum o anlarını. Çok etkiliyor 😔
Karel10 [silindi] günlük müdahaleler yapılıyor, tabi bunlar yapılırken Arel’in cani yanıyor. Sessizce ağlıyor. Ben de izlerken hüngür hüngür ağlıyorum
[silindi] Ultraslan40 ben izledim bir kere webden girince devamı açılmıyor hesap açın yazıyor ben de kaç gündür kendimde değilim sürekli ağlıyorum. Çok hisli bi bebek bakışları neler neler anlatıyor bir kutu ilaç bu kadar pahalı olur mu sebep olanlardan sorsun Allah.
Karel10 Ultraslan40 biz dayanamazsın nasıl acı çekiyor o minik bedeniyle inanın aklım almıyor. Allah dayanma gücü versin o minik yavruya ve anacigina.
[silindi] 2lokum_moms amin ben de çok mutluyum hocam bitanedir çok merhametlidir. Beni de çok sevindirdi.
Ultraslan40 [silindi] demi, ben de aynı siz gibi düşünmüştüm. Annesine attığı bakış vs. Of kahroldum. Biz dayanamazken o anne nelerle boğuşuyor. Yavrusunun iyileşmesi için millete tamah ediyor 😔
Karel10 [silindi] dolaptan 300 TL’lik satış yaptım ve hepsini gönderdim Arele . Helal hoş olsun. Günlükte elimden geldiğince gönderiyorum zaten. Yeterki Arel bir an önce ilacına kavussun
[silindi] Ultraslan40 çok zor rabbim yardımcıları olsun baba nasıl bi baba ya nasıl böyle bir şeyde evladının yanında olmaz ? Taş olsa çatlar be. Ben bile kendi evladımdan ayırmıyorum koklamak bağrıma basmak istiyorum.