Karel10 gozpariltisi @areleumutol hesabından Arelimizi takip edebilirsiniz. O sayfadan yardım edebilirsiniz. Hersey yasal. Valilik izni mevcut. Lütfen bakıp gecmeyin
gozpariltisi Karel10 arelin sayfasını zaten uzun süredir takip ediyorum ve arkadaşlarıminda takibine ve bağışlarına vesile oldum sanırım yakınsınız şu an sağlık durumu nedir acaba bugün bazı olumsuzluklar olmuş
Karel10 https://youtube.com/channel/UCWMlJNc6hlIhtG23sKqAT0g Arelin youtube hesabı arkadaslar yine aynı areleumutol
Karel10 Moderatorler sesimizi neden duymuyor @HappyKids konu önemsiz bir.konu degil… anne bebek uygulamasında yardıma ihtiyacı olan bir anne ve bebek var ve asıl bu konuya destek çıkılması gerekirken uygulamanın kayıtsız kalmasına anlam veremiyorum ben şuan. Biri açıklasın lütfen
Karel10 Arel zor durumda arkadaşlar, extube edildi ama başarılı olunamadi. Kalbi durdu. Tekrar hayata döndürdüler. Artik duyun sesini
Karel10 gozpariltisi yok yakın değilim.sma hastasi bebekleri takip ediyorum sürekli ve şu son zamanlarda Arel yoğun bakımda olduğundan dolayı sesini duyurmak istiyorum. Cunku çok hisli bir bebek. Ve annesi tek başına çabalıyor.babasi ilgilenmiyor
Karel10 gozpariltisi sen video paylasabiliyorsun, bu sabahki videoyu da burda paylaşabilir misin? Ben paylasamadim. Daha doğrusu nasıl paylaşılıyor bilmiyorum
bgmgkc Bu görüntüye dayanamıyorum içim param parça oldu ,ağlamaktan helak oldum , biz böyleyiz inşallah Annesi Dilek hanım biraz daha dirayetli durabiliyordur , annesinin gözünün içine bakıyor meleğim benim, dayan Arel’im nolursun dayan 🙏
Karel10 2lokum_moms kesinlikle , evet arkadaşlar, yeni gören arkadaşlar her gün paylaşım yapalım Arel için lütfen. 🙏🏻
Karel10 2lokum_moms kesinlikle , evet arkadaşlar, yeni gören arkadaşlar her gün paylaşım yapalım Arel için lütfen. 🙏🏻