gozpariltisi Karel10 arelin sayfasını zaten uzun süredir takip ediyorum ve arkadaşlarıminda takibine ve bağışlarına vesile oldum sanırım yakınsınız şu an sağlık durumu nedir acaba bugün bazı olumsuzluklar olmuş
Karel10 gozpariltisi yok yakın değilim.sma hastasi bebekleri takip ediyorum sürekli ve şu son zamanlarda Arel yoğun bakımda olduğundan dolayı sesini duyurmak istiyorum. Cunku çok hisli bir bebek. Ve annesi tek başına çabalıyor.babasi ilgilenmiyor
Karel10 gozpariltisi sen video paylasabiliyorsun, bu sabahki videoyu da burda paylaşabilir misin? Ben paylasamadim. Daha doğrusu nasıl paylaşılıyor bilmiyorum
bgmgkc Bu görüntüye dayanamıyorum içim param parça oldu ,ağlamaktan helak oldum , biz böyleyiz inşallah Annesi Dilek hanım biraz daha dirayetli durabiliyordur , annesinin gözünün içine bakıyor meleğim benim, dayan Arel’im nolursun dayan 🙏
Karel10 2lokum_moms kesinlikle , evet arkadaşlar, yeni gören arkadaşlar her gün paylaşım yapalım Arel için lütfen. 🙏🏻
Karel10 2lokum_moms kesinlikle , evet arkadaşlar, yeni gören arkadaşlar her gün paylaşım yapalım Arel için lütfen. 🙏🏻
nurelem Arkadaşlarından Allah razı olsun duyarsız kalmadılar elimden gelen yardımı yapmaya çalışıyorum çok çok üzülüyorum cok etkilendim birlikte kuvvet doğar kimse kayıtsız kalmasın😢😢
Busranehirmila Karel10 yaa geçenlerde instagramda karşıma çıktı inanılmaz etkilendim bakışlarından çok ağladım.. eşime gönderdim ertesi günü yollamış ama bunu çok fazla insanın yapması lazım. Babası ilgilenmiyor kadın tek başına Allah onların yardımcısı olsun. İlaç var ama ulaşılması o kadar zor ki. Bunun ilacını bulan kişi veya firma herneyse nasıl uyuyorlar acaba. Tıp dünyasına armağan etseler olmuyor mu? Bu kadar pahalı olmak zorunda mı? Küçücük bebeklerin canını kurtaracak ilacı bulmuşsun keşfetmişsin ama ulaşamasınlar diye de ellerinden geleni yapıyolar. Avrupada yaşayan insanlar bile bu şekilde para toplayıp anca öyle alabiliyolar ilacı kaldı ki Türk Lirası aşırı değersiz bizim ülkemizde bu parayı toplamak 10 katı daha zor.