Winnithepooh Cunku böyle böyle birirkir bebislerin masraflarından büyük.meblaglar atmak zor belki ama emin olun 10 tl bizi aglatmaz ama o arel bebegi guldurur en sonunda
Winnithepooh Melissa12 benim sosyal hesabim yoktan kastı. Instagtam face vb yok demek ti mesajım anlaşılmamış sanirim🤭
Winnithepooh Melissa12 yok ne demek vallahi burda paylaşıyorlarsa ben öyle görüyorum öncesinde bi bebis paylasmislardi yoksa haberim olmuyor😇
Melissa12 Bende para yollamak istiyorum ama yapamadım bi türlü. Başka ülkede yaşıyorum. Komisyon istiyor. Hemde çok. Göndereceğim paranın iki katını komisyona istiyor. Keşke kartı olsada kartla göndersem. Ibanla olmuyor. Bana yardım ede bilirmisiniz?
gozpariltisi Melissa12 paypal ve gofunme den bağış yapabilirsiniz arel için yukarıda bıraktığımız linkten girip gofundme den kredi kartınız yada banka kartinizla bağış yapabilirsiniz ben genelde bağışlarla gofundme kullanıyorum
Bayanironi gozpariltisi içim eriyor gözyaşlarıma boğuldum. Allah kahretsin ki çok yüksek bi rakam toplanmıyor olmuyor.
2lokum_moms @Melissa12 > gozpariltisi Melissa12 paypal ve gofunme den bağış yapabilirsiniz arel için yukarıda bıraktığımız linkten girip gofundme den kredi kartınız yada banka kartinizla bağış yapabilirsiniz ben genelde bağışlarla gofundme kullanıyorum
2lokum_moms Bayanironi benimde kaç gündür gözüme uyku girmiyo ağlayışı içimi parçaladı gülüşünü iyileştiğini görmek istiyorum
Melissa12 2lokum_moms benimde. Cok kotuyum surekli instagramina girib bakiyorum bi gelisme varmi diye. Giderek dahada kotu oluyor keske hizli bi sekilde toplansa para. Nolurdu igneyi yapip sonradan parasini oderlerdi. Aglamasini gordukce icim gidiyor. Sanki kurtarin beni diyor kuzum 😭😭
2lokum_moms Melissa12 aynen canım zaten öyle der gibi bakıyo bakışlarıyla anlatıyor kuzum kıyamam ben ona 😭😭