Busra5255 2lokum_moms heryerde paylaşıyorum elde avuçta ne varsa atmaya çalışıyorum ama hangisine yetelim çok üzülüyorum keşke Türkiye de ilacı olsa görseler şu çocukları Allahım acil şifalar versin hepsine 🙏😣
Vanilya gozpariltisi Bugün Eren bebek melek oldu. Yani aslında hayatta mümkün olabilecek şeyler neden mümkün olmuyor anlamıyorum. Çok üzülüyorum Ya. Ne yapmak lazım bilemiyorum. Ünlülere yazdım yazıyorum bişey çıkmadı görmediler bile.
Melissa12 SMA nedir? Hiç bilmiyordum internetden okudum biraz. Para toplandıkdan sonra nolacak her şey bitecekmi? Çocuk iyileşecekmi? Nolur iyileşecek söyleyin. Çok üzüldüm, ağladığını görünce öyle nefesim kesildi 😭😭
gozpariltisi Melissa12 Berraya umut olduk var en yakın isterseniz bakıp ilacın sonuçlarını görebilirsiniz
2lokum_moms Evet inşallah Allahın izniyle o yüzden çok çabalıyoruz parayı toplayabilirsek gülücek o güzel yüzü ağlamıycak ben gördüm göreli psikolojim alt üst ağlıyorum sürekli elimden gelenin en fazlasını yapmaya çalışıyorum
gozpariltisi Melissa12 Arelin sayfasında yurt dışı hesap numarası var buraya bırakıyorum linki https://www.areleumutol.com/