Alerji çok zor haklısınız ama sakin olmalısınız çünkü alerji sinir yapar bebeklerde. Benim oğlumun da hem süt hem yumurta alerjisi vardı. Süt geçti de yumurta geçmedi hala. Bütün o pankek tarifleri yumurtalı biliyorsunuz ben kahvaltıda domates, salatalık peynir zeytin avokado falan veriyorum. Reçel bal yememesine niye takıldınız anlamadım zaten faydası olmayan gıdalar, ben hiç vermedim şimdiye kadar. Meyvenin kendisini yesin yiyecekse. Belki yedirilmekten hoşlanmıyordur benim oğlum hiç sevmez misal önüne koyuyorum kendisi yiyor. Kaşıkla versem tükürür. Zorla bir lokma yemez zaten ortalığı yıkar. Bence önüne bir koyun gözlemleyin bakalım ne yapacak. Bir de bence iyi bir çocuk doktoruna gidip onun da fikrini alabilirsiniz alerji doktoruna gerek yok. Bakalım bu kas eksikliğine falan o ne diyecek? Ayrıca bu dönemlerde yabancılara tepki vermesi doktorda ağlaması falan çok normal, bizim doktorumuz öyle demişti. Hastane ortamına girince ağlamaya başlıyor benim oğlum, hastaneyi inlete inlete ağlıyor. Çok sakin bebekler de gördüm ama benim oğlum onlardan biri değil. Bu bir sorun değil zaten.