ikiprensannesi_gul zarifbirhanim hadi ya o kadar uzun mu sürüyo ☹ bende şimdi üye oldum valla ama napmam lazım ki sürekli oraya girip bakmam mı lazım kutu var mı diye ekstra bişey yapmam gerekiyo mu acaba
zarifbirhanim ikiprensannesi_gul Belli olmuyor canım. Mesela arkadaşıma üye olduktan iki ay sonra çıktı 😊
Kahveliseker zarifbirhanim ya o gun yorumunuzu görmüştüm de gondermezler oyle kocaman kutu diyecektim ama moralinizi bozmak istemedim🤭
zarifbirhanim seydaac Bari birkaç denemelik olsa etkisini yorumlanir. Ama bi tane ne ya? Yoruma artık çiğneyip cignemedigini yazarım. Bi tanecik var zaten kızım tukurmese bari 😀😀
seydaac zarifbirhanim ben kızıma kullanıyorum, ilk verdiğimde çiğneyemeden kayıp gitmişti dikkat edin 😊
zeyzey77 zarifbirhanim 😂😂😂 yaz sende rengi güzel kokusu da iyi. kokusu bayağı bayağı iyi .sadece kokusu iyi .sadece koklatmissiniz henüz bir şey anlamadık biraz daha gönderirseniz etkisi hakkında da yorum yaparız de
Kahveliseker zarifbirhanim tam boy gelen seyler var bana diadermine krem ve gliss sprey. Acaba balik hapi da tam midir dedim ama pahali ya tam gondermezler 😄😄
Saitkereminannesi zarifbirhanim evet oda mini boy vernel ve duş jeli çıkmıştı onlarda tek kullanımlık 😅😅
zarifbirhanim Saitkereminannesi Yani tamam deterjanı bir kere kullanır leke çıkardı mi kokusu nasıl deneyimlersinde, probiyotik, takviye ürünler, cilt kremi gibi şeyler hiç değilse birkaç denemelik olmalı. Sonuçta etkisini anında gösteren şeyler değil ki
zarifbirhanim Parol Profilinden kontrol edebilirsin. Kutu çıktıysa ücretsiz kutularda görünüyor. Genelde mail atiyorlar kutu çıktığında 😊
zeyzey77 zarifbirhanim 😃😃 Aynen ya bana da bebek şampuanı geldi . Ablam diyor ki bu ne çocuğun saçına sürmeye değmez 😂😂😂Saçını bile islatmaz çocuğun diyor
Baloglumdoruk zarifbirhanim aynen banada bugun geldi ya orijinal kutusu sandım 1 tane tek çıktı dalga geçer gibi 😂😂
zarifbirhanim Baloglumdoruk Oysa ben ne hayaller kurmuştum. Kutuya da koymasalarmis boşa kağıt israfı 😀