zarifbirhanim ikiprensannesi_gul aynen kuzu. Üye oluyorsun nasipte varsa çıkıyor. Ben 3 senedir üyeyim bu sene 2 kere çıktı 😀
ikiprensannesi_gul zarifbirhanim hadi ya o kadar uzun mu sürüyo ☹ bende şimdi üye oldum valla ama napmam lazım ki sürekli oraya girip bakmam mı lazım kutu var mı diye ekstra bişey yapmam gerekiyo mu acaba
snowflake zarifbirhanim bana hiç çıkmıyor ya😑bikere bit ilacı göndermişlerdi kocam hala dalgasını geçer adamlar sana bitli diyor diye😂😂😂😂
zarifbirhanim snowflake Akşamda benim kocam benle dalga geçecek. Adama o kadar anlattım bak ne çıktı diye 😀😀
Saitkereminannesi zarifbirhanim Balık yağı degil de probiyotik vardı kutumda sabah saatlerinde geldi hepsi deneme boy minicikler 😅😅😅😅
zarifbirhanim Saitkereminannesi Bende keşke o çıksaydı hiç değilse tam ürün diyordum. O da mı minicik 😀😀
seydaac zarifbirhanim kız 1 tane mi göndermişler 😂 ben de 1 aylık diye sevinmiştim. Denebunu iyice azalttı kutu içeriklerini 😂
Burcu35 zarifbirhanim Ayıp ayıp😂 İnsan 1 taneden ne anlar şöyle 5-6 tane koyun bari ailecek tadına bakalım 😂
zarifbirhanim Burcu35 tamam bir kutu olmasın ama bari birkaç tane atın da etkisini görelim. Ne diyem şimdi. Çocuğum rahat çiğnedi mi? 😀😀
zarifbirhanim pupilla Denebunu sitesine üye olup formu dolduruyorsun. Onlarda kutu gönderiyor. Tabi ben 3 yıldır üyeyim son 2 aydır çıkıyor
ARORA zarifbirhanim bende tüh millete 30 lu balık yağı çıkmış bana da çıka çıka çizi mizi çıktı demiştim 😂
Saitkereminannesi zarifbirhanim evet oda mini boy vernel ve duş jeli çıkmıştı onlarda tek kullanımlık 😅😅
zarifbirhanim seydaac Bari birkaç denemelik olsa etkisini yorumlanir. Ama bi tane ne ya? Yoruma artık çiğneyip cignemedigini yazarım. Bi tanecik var zaten kızım tukurmese bari 😀😀
zarifbirhanim Parol Profilinden kontrol edebilirsin. Kutu çıktıysa ücretsiz kutularda görünüyor. Genelde mail atiyorlar kutu çıktığında 😊