Momdady2021 Benim gibi olan var mı gerçekten şuan oturdum ağlıyorum bebeğim doymuyor ben yetemiyorum hissi artık tutmadığında sinirlerim yıpranıyor. Bi çmzüm bulan en azından tek olmadığımı bilmek istiyorum
Rose1221 Momdady2021 tabi ki tek değilsiniz biz 4,5 aylığız hala yaşıyorum uyuturken emiyor uyanıkken hiç emmiyor çok yıpratıcı bir durum. Sizinki küçük gazdan olabilir Doktor damla verdi mi gaz için. Kendini geriye itiyorsa yay gibi ondan olabilir
Momdady2021 Rose1221 ya gazını kakasını yapıyor damla da veriyorum ama buna rağmen gazdan mı bilmiyorum ama emme söz konusu olunca oturup ağlıyorum uykusuzluğa razıyım karnının doyduğunu bilsem yeter doktor kilosu iyi dedi çişi de çok fazla yapıyor ama anlam veremedim
Sevinc24 Momdady2021 gazını çıkardığını bilemeyiz ki tam anlamıyla kakasını yapmadan rahatlamıyor hiç mesela karnı da ağrıyor olabilir diye düşünüyorum ben her gece 12-3 arası çok ağlıyor kolik gibi damla 2 gün verdim bence bi faydası yok ilaç sonuçta onu da kestim ağlıyor bi şekilde kucağımda sallayarak o saatlerde susturuyorum gezdiriyorum çok zor saatler tabi ama geçer 3.ayda inş ilk kızımda kolikti daha çok ağlardı ayakta emzirmeyi de deneyin
Zuzu88 Momdady2021 Tazyiki mi geliyor sütün canım ?Benim o zamanlar tazyikliydi hep ağlayarak emiyodu zorla.Belki senin de ondandır.
Rose1221 Momdady2021 kilosu iyiyse takılma gaz dan yapıyordur . Malesef 3 aya kadar sürdü bizimki. Damla hangisini kullanıyorsunuz
Sevinc24 Momdady2021 reddedmiyordur gazdan dolayı benim bebeğim 46 günlük o da öyle hem sürekli emmek istiyor hem de ağlıyor ben de emzirdiğini zaman aralığını biraz açtım daha az ağlıyor şimdi
Momdady2021 Sevinc24 ya aç kalıyor gibi geliyor o zaman bana. Şöyle sakince tutup sakince emip bıraktığı sayılıdır yani . Çok sinirleniyor emerken
Momdady2021 Zuzu88 ya anlayamıyorum ki az gelse de ağlarmış çok gelse de ama şöyle elimle sıktığımda fışkırır gibi geliyor içerden ağzından akıyor ama bende aksine hep sütüm az geldiği için ağladığını düşünüyorum
Momdady2021 Rose1221 nurse harveys kullanıyorum ben bayağı işe yarıyor ama biz de iki gündür kestim kendisi yapabiliyor biraz zorlayınca alışsın istiyorum
Sevinc24 Momdady2021 süt az gelince de sinirleniyorlar bazen benim memede ağlama akşamları oluyor genelde gündüz daha rahat emiyor
Rose1221 Momdady2021 bence kesmeyin kendisi malesef çıkaramaz o aylarda hepsini. Alışmaz damlaya merak etmeyin zaten 3 aya doğru kendiliğinden geçecek inşallah
zeynepduha Canım aynı günlerde aynı şeyi ben de yaşadım hırslı çektiği için memeyi tazyikli geliyordu ve çok sinirleniyordu bebeğim ben ayakta sakinleştirerek emziriyordum ama maalesef bu durum onda kalıcı oldu üç ay oldu hala ayakta emziriyorum
Momdady2021 zeynepduha pozisyon mu değiştireyim çözüm olarak. Ne yapacağımı şaşırdım iyice bi emzirmek saatlerimizi alıyor resmen
Momdady2021 Sevinc24 sütümüz olmasa tamam diyecem mama vercem süt var içebiliyor ama tutmuyor o geriyor insanı
Sevinc24 Momdady2021 atak haftasıdır olacak bazı zamanlar böyle moralinizi bozmayın siz stres ona da yansır beyaz gürültüde iyi geliyor
Demiralpinannesii Momdady2021 sessiz karanlık veya loş bir yere geçin yatağa uzanın o sekılde emzirmeyi deneyin. Benim bebeğim 2.aydan 3.aya kadar o şekildeydi ve çok yıpratıcı bir süreç gerçekten. Yada ayakta emzirmeyi deneyin 😊
Demiralpinannesii Momdady2021 evet şuan daha ıyı. O dönem de gazı çok olduğu için öyle yapıyormuş sonradan anladım tabii. Ya gazdan dolayı ya da atak vs
Momdady2021 Demiralpinannesii tamam teşekkür ederim biraz rahatladım iyi geldi☺️ Minikler bizi parmağında oynatacak belli ki