dilanbartos Asafeymeninannesi korkunun ecele faydası yok 😂 şaka bir yana kundaklamadım ve hiçbir zararını görmedim.
Asafeymeninannesi dilanbartos şüphesiz 😊 Yaa benimkinin eşi kolu oynayınca korkuo ve ağlayarak uyanıo
Asafeymeninannesi dilanbartos korkup ağlamasına sebep vermemek için alışasıya kadar kundaklanmasını şart görüyorum işte bende ☺️
Ssedaa005 Kundaklamanın hıc bır zararı yok sıkı yapmıyosunux ki sadece kollarından yapıcaksınız oda kendını uyandırdıgı ıcın kızım 7 aylık halada yapıyorum yanı 1 yasına kadar yapanı gordum🤓
Asafeymeninannesi AygulSina geçen tırnağını yüzüne hafiften geçirdi ağladı ama minik. Can nasıl oluoda yanmıo anlamış değilim
Mervea Asafeymeninannesi eldivenleri 1. Aydan sonra çıkardım kundak 4 aylıkken bıraktık yarım kundak yapıyordum ayakları serbest kollarını sarıyordum uyku arkadaşıyla uyumaya başladık sonrasında
AtesAras Asafeymeninannesi 5 aylık olucaz 4 gün sonra hala yarım kundak yapıyorum sadece kollarını yoksa gece 262826353853737 trilyon kez uyanıyor ama yarım kundak olunca akşam 9 sabah 9
Dtburcu Asafeymeninannesi uyku arkadasina ne zaman alisiyorlar acaba kizim 2 ay 14 gunluk bende almak istiyorum🤗
Deletedmom002 Hiç kundak yapmadım hiç eldivende kullanmadım. Doğumdan 3 gün sonraydı galiba tırnaklarını kestim, kendini çizdiği de çok oldu hala çiziyor ama önemli değil bence bu kendisi bile farketmiyor çizdiğini zaten.
Asafeymeninannesi Deletedmom002 yaa demin bir arkadaşta farketmio falan dedi de benim ki niye farkedio 😏 Bi biz mi değişiğiz 🙄🤪
Minikprenss Mineebd Aynı bizi tarif etmişsiniz kulaklarını yoluyor sürekli ve çok saçı varmış gibi başını kaşıyor 7. Ayımıza giricez hala uyuturkrn hafif kundak yaparım 🤦🏼♀️😄
Fatos2404 Asafeymeninannesi eli kolu sağlam sağlıklı ya bu bile bence burdaki anneleri gülümsetiyodur canım 😍😘