Asafeymeninannesi karalim demin bir bayanın yorumunuda kundak hakkında cevapladım. Kundağı ben bir kaç ay şart olarak görüyorum
karalim Asafeymeninannesi kundaklamayınca korkuyo evet ama diğer türlü de ellerini çıkarmaya çalışıp uykusunu bozuyo ☺️ Anne yanı beşikte yatıyor benim minnak bazen elimi göğsünde tutuyorum ya da kollarını elimde topluyorum destek olmak için 🤣
Fatos2404 Asafeymeninannesi şuan 6 gün sonra 5 aylık olcaz ben artık kundaklıyorum tabi sadece kollarını bağlıyorum uykuya daldıktan sonra kundağını açıyorum yavaş yavaş ilerlemem lazım malum bebekler hemen alışamıyolar🙄🤦
Asafeymeninannesi Fatos2404 ben kundaklasam dahi çıkarır ki şu an yine bayrak gibi sağ eli dışarıda 🤣🤣 ne komik duruo ama yaa. Foto çekip atma gibi bir özellik gelsede şu halleri az tebessüm ettirse 😊
Fatos2404 Asafeymeninannesi eli kolu sağlam sağlıklı ya bu bile bence burdaki anneleri gülümsetiyodur canım 😍😘
dilanbartos Asafeymeninannesi korkunun ecele faydası yok 😂 şaka bir yana kundaklamadım ve hiçbir zararını görmedim.
Asafeymeninannesi dilanbartos şüphesiz 😊 Yaa benimkinin eşi kolu oynayınca korkuo ve ağlayarak uyanıo
Asafeymeninannesi dilanbartos korkup ağlamasına sebep vermemek için alışasıya kadar kundaklanmasını şart görüyorum işte bende ☺️
Ssedaa005 Kundaklamanın hıc bır zararı yok sıkı yapmıyosunux ki sadece kollarından yapıcaksınız oda kendını uyandırdıgı ıcın kızım 7 aylık halada yapıyorum yanı 1 yasına kadar yapanı gordum🤓
Asafeymeninannesi AygulSina geçen tırnağını yüzüne hafiften geçirdi ağladı ama minik. Can nasıl oluoda yanmıo anlamış değilim
Mervea Asafeymeninannesi eldivenleri 1. Aydan sonra çıkardım kundak 4 aylıkken bıraktık yarım kundak yapıyordum ayakları serbest kollarını sarıyordum uyku arkadaşıyla uyumaya başladık sonrasında
AtesAras Asafeymeninannesi 5 aylık olucaz 4 gün sonra hala yarım kundak yapıyorum sadece kollarını yoksa gece 262826353853737 trilyon kez uyanıyor ama yarım kundak olunca akşam 9 sabah 9