CemreKerem Asafeymeninannesi hiç kundak yapmadım eldiven de 10 gün falan taktım sanırım hissetmesi dokunması için çıkardım yani ikisini de kullanmadım desem yalan olmaz .
Asafeymeninannesi CemreKerem Kundağı mecburen kullandım 😌 şubat ayında doğum yapmıştım havalar soğuktu eldivenlerini kırkı çıkasıya kadar da çıkarmadım. İlk çıkardığım zaman ellerine dokundurtmaz direk ağlardı 😊
Farahzeynep Asafeymeninannesi eldiveni sadece hastanede kullandım, ne kundak ne yaptım, ne eldiven taktım 😂 yüzünde en ufak bir iz yok şu an 😂
Asafeymeninannesi Farahzeynep Eldivenini çıkardığım ilk zaman Kaş ortasından bir et parçası almıştı 😒😁 ardından baya çizdi yüzünü 😊 nereye kadar eldiven takabilirim ki zamanla çizmektende vazgeçer dedim. Çize çize vazgeçti 😊
Zumraderya Asafeymeninannesi Aleyküm selam.ben hiç eldiven takmadim ilk gün taktım zayıf doğduğu için eldiven durmadı elinde zaten o setlerdeki en gereksiz iki şey önlük ve eldiven hepsi çöpe gitcek😁😁kundagida pek sevmiyor eller havada daha rahat uyuyor çünkü 27gunluguz😄yaz ayı zaten gerekte görmüyorum
Zumraderya Zumraderya bu arada 1haftalikken tırnak kesmeye başladık testere gibi maşallah beni de tirmaliyor😁uzadıkça hemen kesiyoruz o yuzden
Farahzeynep Asafeymeninannesi benimkine hastanede eldiven takardık geri çıkardı, serbest olmayı seviyor, eldiven taktıramazsın, kundak yaptırmaz (bir kere halam yapmış çocuk kızardı, bozardı 😂) , geceleri üstünü örtemezsin tekmelerle geri açar 😂
Asafeymeninannesi Farahzeynep Üst örtme meselesinden bende muzdaribim yaa 😒 üstünü örttüğüm gibi uyanır, uyanmazsa dahi muhakkak ayaklarıyla müdahale edip üstünü açar
Farahzeynep Asafeymeninannesi ben çok derin uykudayken örtüyorum serinse, sıcaksa örtmüyorum, hasta falan da olmadı 🤔
Dtburcu Asafeymeninannesi uyku arkadasina ne zaman alisiyorlar acaba kizim 2 ay 14 gunluk bende almak istiyorum🤗
Asafeymeninannesi Sakura-chan Boş kelimeleriniz, nasıl bir seviyeye mesnup insan olduğunuzun göstergesi ne yazık ki 😌 Boş tenekeden çok ses 🗣 çıkar ☺️ Gümbürdeyin 💃
oglumveannesi Asafeymeninannesi kaynanam gittiği gün çıkarttım eldivenleri, birdaha da takmadım, tırnakları düzenli olarak kesildiği müddetçe çizemiyor yüzünü☺️Kundak hiç yapmadım gerek kalmadı uykumuz iyi:) 45 günlüğüz bu arada
Neslihan-28 Asafeymeninannesi En Son görümcem bana olmıycak yerde ters yaptı o an sesim çıkmadı içime attım sonra dayanamadım 3 gün sonra falan hala farkında değil beni kırdığının bende mesaj attım rahatladım 🥳🥳🥳🥳