Naneliseker Ben hic eldiven takmadim. Taktigim anda bir sekilde hep cikardi. Kundak dogdugundan beri yaptim 4.ayda kendi kundaklanmak istemedi emzirip uyuttuktan sonra kundakladim 10 gun filan.4 bucuk aylikken kundaklamadim dahada
Asafeymeninannesi Naneliseker Ben kundaklamayı 2.ayımıza yaklaşırken bırakmıştım 😊 eldivenleri ise kırkımız çıktıktan sonra atmıştık. Attıktan sonra yüzümüzde yara berelerimiz azalmadı tabii 🤕 Dün bir annemiz bu konuya dair post açınca etiketlemek istedim 😊
Asafeymeninannesi DamlaKck 2.ayımıza doğru kundaklamayı bıraktım ben. Kundaklamadığım zaman hep bir sıçrama halindeydi yavrum 😌
Asafeymeninannesi Sakura-chan Biz 5 ay 2 günlük olduk. Kundaklama, eldivenle işini bırakalı çookk oldu 😊 Dün bir annemiz bu konuya dair post açınca etiketlemek istedim 😊
otose_san Asafeymeninannesi kundağa neredeyse hiç sarmadım, eldiveni de ilk ay bitince tamamen çıkardık
CemreKerem Asafeymeninannesi hiç kundak yapmadım eldiven de 10 gün falan taktım sanırım hissetmesi dokunması için çıkardım yani ikisini de kullanmadım desem yalan olmaz .
Asafeymeninannesi CemreKerem Kundağı mecburen kullandım 😌 şubat ayında doğum yapmıştım havalar soğuktu eldivenlerini kırkı çıkasıya kadar da çıkarmadım. İlk çıkardığım zaman ellerine dokundurtmaz direk ağlardı 😊
Farahzeynep Asafeymeninannesi eldiveni sadece hastanede kullandım, ne kundak ne yaptım, ne eldiven taktım 😂 yüzünde en ufak bir iz yok şu an 😂
Asafeymeninannesi Farahzeynep Eldivenini çıkardığım ilk zaman Kaş ortasından bir et parçası almıştı 😒😁 ardından baya çizdi yüzünü 😊 nereye kadar eldiven takabilirim ki zamanla çizmektende vazgeçer dedim. Çize çize vazgeçti 😊
Zumraderya Asafeymeninannesi Aleyküm selam.ben hiç eldiven takmadim ilk gün taktım zayıf doğduğu için eldiven durmadı elinde zaten o setlerdeki en gereksiz iki şey önlük ve eldiven hepsi çöpe gitcek😁😁kundagida pek sevmiyor eller havada daha rahat uyuyor çünkü 27gunluguz😄yaz ayı zaten gerekte görmüyorum
Zumraderya Zumraderya bu arada 1haftalikken tırnak kesmeye başladık testere gibi maşallah beni de tirmaliyor😁uzadıkça hemen kesiyoruz o yuzden
Farahzeynep Asafeymeninannesi benimkine hastanede eldiven takardık geri çıkardı, serbest olmayı seviyor, eldiven taktıramazsın, kundak yaptırmaz (bir kere halam yapmış çocuk kızardı, bozardı 😂) , geceleri üstünü örtemezsin tekmelerle geri açar 😂
Asafeymeninannesi Farahzeynep Üst örtme meselesinden bende muzdaribim yaa 😒 üstünü örttüğüm gibi uyanır, uyanmazsa dahi muhakkak ayaklarıyla müdahale edip üstünü açar
Farahzeynep Asafeymeninannesi ben çok derin uykudayken örtüyorum serinse, sıcaksa örtmüyorum, hasta falan da olmadı 🤔
Dtburcu Asafeymeninannesi uyku arkadasina ne zaman alisiyorlar acaba kizim 2 ay 14 gunluk bende almak istiyorum🤗