nurelem Med ah be canımsu benimkisi şimdilik hayal cünlğ eşim diyo sen oralarda kalamazsın temizlik takıntın yüzünden diyo o yüzden cesaretimde yok eşimin haberi de yok, ben burada ne hayaller kuruyorum adam içerde kaçıncı kredi taksidini ödüyo onun rüyasında😂😂😂
EsofmanliSevketHoca nurelem İnanırım tabi ki, varsa imkan hiç düşünme tek kullanımlık klozet kağıtlarından al, bol peçete, bol domestos, sıvı dezenfektan oh mis gibi temizlik yaparsın😁 aman tatil yaparsın🙈
nurelem EsofmanliSevketHoca temizlikten safiye gibi tatil yapabilirsem😂😂 çok pahalı derlerse gitmem eşim der ben kendiöe çorap alamıyırum sen tatil diyorsun diye😂😂
EsofmanliSevketHoca nurelem Valla ben tedavi bile gördüğüm için pek bişey diyemicem temizlik konusunda, titiz insan candır benim için😁 Ama sen gidene kadar amaaaan hayatım kaç yıldır ilk defa gidicez temizliği batsın de gidince yaparsın nasıl olsa ayh😁😁 Giderken de adama iki çift çorap al bari onun da göynü olsun hanımı😁
nurelem Sena93 bu acıdan hiç düşünmemiştim canım otel kalabalık olur mu sakin bir yer arıyorum aslında önerşn var mı
Med nurelem gitmediğin tatilin temizliğini niye düşünüyon sende hele bi git 😂 gitsem de temizliği dert etsem 😂 hayallerim bile fakir
Sena93 nurelem Canım bizde bu sene sakin biryerler olsun dedik Balıkesir tarafını düşünüyoruz henüz otel bulamadık ama gezilecek çok güzel yerler var tam kafa dinlemelik.
nurelem EsofmanliSevketHoca haha😂😂 OKB yim aşırı titizim her yere dokunmamış, eldivenler iş yaparım, sürekli düş alırım kıyafet değiştiririm , eşim bu rahatsızlıkla tatile gideceğime hiç inanmıyor tatili bırak adam anasıgile götürmek istemiyor bu titizlikle kafayı yersin orada diye😂😂
JackDaniels nurelem Bence villa, ev vs yardımcı ablanız falan yoksa hamallık. Otel en iyisi👍🏼 Voyage Torba ve Kadıkale’ye gittik bu sene şiddetle tavsiye ederim🙏🏻
Balbocegi JackDaniels voyage torba en düşük fiyat olarak 28 bin verdi 😱😱bacım ne yeyip içiyorsunuz bu 20-30 bin liralık oteller de 🤷🏻♀️
Arafinannesi nurelem bu dönemde gitmedim ama 2 sene önce gittiğimde zaten biz gitmeden önce çok temizlemişlerdi insanın içi rahat ediyor yani cnm herşey parlıyor çünkü inşAllah içine sinecek bi yer bulursun Antalya Kaş ’a gitmiştik 🌸
JackDaniels nurelem voyage torbada 10 gün kaldık fiyatlar odalara göre değişiyor. Biz lagoon oda tercih ettik havuza sıfır. 28 bin tuttu. Kadıkalede 7 güne yakın kaldık 7 bin küsürdü orası.
Arafinannesi nurelem evet cnm hani güzel tesettürlü olduğum için havuz korunaklıydı eğlendim ama Bi o kadarda yoruldum..
TheLatte nurelem biz gecen sene kiraladik . Bizim gittigimiz villa çok temizdi ama biz yinede girmeden tuvaleti banyoyu yikadik . Carsaflari vs degistirdik . 2 güne bir yikarsiniz kalabalik degilseniz .
Mirayse nurelem biz gecen yılki müsteriyiz die %20 insirim yaptı gecen yıl 1550 ye tutmustuk bu yıl 2200 sanırım bilmiyorum fiyatı tam. Ağustosta gidicez bebişim 4aylık olunca. Gecen yıl gittimizde kalo atısını duyup yola cıkmıstık 😍
Arafinannesi nurelem bide tavsiye etmem oradada iş yaptım resmen eşim tatil moduyla dağınık takıldı bende sürekli bulduğumuz gibi bırakalım derdine düştüm ekstra yemeği kahvaltısı çamaşırı bidaha tercih etmeyeceğim bi tatil türü 🤗