nurelem Med canımsın😀😀 bende gitmedim bir hayal önce kuruyorum sonra uyguluycam yalvarmaları başlayacak eşime karsı😂😂
Gizalin nurelem kalkanda cok guzel secenekler var temiz oluyor ama ben yinede temizliyorum gider gitmez banyo ve mutfagi.
Hemsiremomm Gizalin aynen biz de kalkanda gittik villaya hatta Eylül de tekrar gitmeyi düşünüyoruz otelden daha zevkliydi biZim için.evler de temiz oluyor ama istersen gidince temizlersin zor değil
nurelem EsofmanliSevketHoca 😂😂😂inanır mısın artık elde avucta ne varda harcamak istiyorum o kadar bunaldık ki çocukla tabi bu benim fikrim eşimin haberi yok kabul etmesi çok zor ama işte şansımı deniycem sıef bu yüzden sen gitmezsin diyip duruyor temizlik yüzünden😂
EsofmanliSevketHoca nurelem İnanırım tabi ki, varsa imkan hiç düşünme tek kullanımlık klozet kağıtlarından al, bol peçete, bol domestos, sıvı dezenfektan oh mis gibi temizlik yaparsın😁 aman tatil yaparsın🙈
Mirayse nurelem gecen yıl kiralamıstık cok temizdi zaten sadece kendimz kullanıyoruz sonrasında. Bir haftalık tutmustuk 4.gün temizlilci tuttuk bşrde o temizledi biz evde yokken okadar. Tatile gitmişken temizli yapacak halim yok 😄 bu yılda aynı villayı kiraladık sırf temiz ve yeni olduğu için. 9günlğk aldık bu sefer bakalım nasıl olcak temizlik 😂 fethşye kayaköyde villa. Yeni villa kiralarsanz temiz olur.
Mirayse nurelem biz gecen yılki müsteriyiz die %20 insirim yaptı gecen yıl 1550 ye tutmustuk bu yıl 2200 sanırım bilmiyorum fiyatı tam. Ağustosta gidicez bebişim 4aylık olunca. Gecen yıl gittimizde kalo atısını duyup yola cıkmıstık 😍
Sena93 nurelem Ya villa bana aşırı mantıksız geliyor çocuklar rahat eder diye birkaç sayfaya sorduk kafayı yemiş gibi fiyatlar verdiler 1 hafta lığı Minumum 10.000 diyorlar 20.000e kadar çıkıyor bu fiyat 😃 hem 10.000₺para vereceğim hemde yemekti çayıydı vırtı zırtıyla uğraşacağım o parayla çok lğx bir otelde tatil yapabileceğimizi düşünerek vazgeçtik 🙄
nurelem Med ah be canımsu benimkisi şimdilik hayal cünlğ eşim diyo sen oralarda kalamazsın temizlik takıntın yüzünden diyo o yüzden cesaretimde yok eşimin haberi de yok, ben burada ne hayaller kuruyorum adam içerde kaçıncı kredi taksidini ödüyo onun rüyasında😂😂😂
nurelem EsofmanliSevketHoca temizlikten safiye gibi tatil yapabilirsem😂😂 çok pahalı derlerse gitmem eşim der ben kendiöe çorap alamıyırum sen tatil diyorsun diye😂😂
EsofmanliSevketHoca nurelem Valla ben tedavi bile gördüğüm için pek bişey diyemicem temizlik konusunda, titiz insan candır benim için😁 Ama sen gidene kadar amaaaan hayatım kaç yıldır ilk defa gidicez temizliği batsın de gidince yaparsın nasıl olsa ayh😁😁 Giderken de adama iki çift çorap al bari onun da göynü olsun hanımı😁
nurelem Sena93 bu acıdan hiç düşünmemiştim canım otel kalabalık olur mu sakin bir yer arıyorum aslında önerşn var mı
Med nurelem gitmediğin tatilin temizliğini niye düşünüyon sende hele bi git 😂 gitsem de temizliği dert etsem 😂 hayallerim bile fakir
Sena93 nurelem Canım bizde bu sene sakin biryerler olsun dedik Balıkesir tarafını düşünüyoruz henüz otel bulamadık ama gezilecek çok güzel yerler var tam kafa dinlemelik.
nurelem EsofmanliSevketHoca haha😂😂 OKB yim aşırı titizim her yere dokunmamış, eldivenler iş yaparım, sürekli düş alırım kıyafet değiştiririm , eşim bu rahatsızlıkla tatile gideceğime hiç inanmıyor tatili bırak adam anasıgile götürmek istemiyor bu titizlikle kafayı yersin orada diye😂😂