[silindi] Mom084 ya çok üzüldüm kaç yaşındaydınız . O depremin ismi bile beni etkiler sizi düşünemiyorum
Sumeyyebaglan bozobeydrk ya bilmiyorum bende tam olarak eşim polis memuru bingöldeyiz öyle bi duyum aldık doğruluğu tam yok ama inşallahta doğru değildir😢
Mom084 [silindi] her sallantıda o insanların sesi kulağıma geliyor çok büyük bişey bıraktı bende 27 yaş
Sumeyyebaglan 2yavru1anaaa bingöldeyiz eşim burda polis memuru böyle bi duyum aldık ama doğruluğu yok galiba
Mom084 [silindi] amin amin o görüntüler gitmiyor gozumun önünden kaç yaşına geldim hala deprem olsa o sesler geliyor 🤷🏻♀️🤲🏻😭 1 ay evlerimize girmedik ha i izmiedeki depremde köpekler ceset aradılar ya onlar falan gitmiyor gözümden
Ozgurbebek Mom084 birdaha hissetmedik yada ben hissetmedim hastanedeyiz surekli hareket halinde olunca. Büyük deprem bekleniyormus allah korusun korkmuyorum desem yalan olur😭
Alphaville Mom084 geçmiş olsun. Biz de daha geçen hafta sallandık yine izmirde. Çok korktuk. Allah afetinden korusun hepimizi 🤲