Damla6117 eceunverkanra he birde şey var Karabiberim vur kadehleri hadi içelim İçelim her gece Yalnız ben hep alkolden gidiyırum 😂😂😂😂
Tatlican eceunverkanra çeyizi düzmüş kimi bekler .köşede durmuş dönmek ister güzelim baksana adımı sorsana .allahın aşkına şu atesi yaksana.canı sıkılmış dolaşmak ister aklı basinda yol almak .bukız beni görmeli bana kazak örmeli yanliz beni sevmeli artık 🤣🤣mustafa sandal.
Deletedmom_29 eceunverkanra Benim adım Ebruli biraz gerçek biraz rüya yalanımı sevsinler yalansız dönmüyor Dünya 😄 Çok da güzel post olmuş bu 😍
eceunverkanra Deletedmom_29 🥰 Yaşar 🎈 Güzel şarkıdır onun da eski parcalari cok guzell. Bir de sevda sinemalardası cok guzel coo severim
Birdunyabircennetannesi eceunverkanra Haydi eller havaya, kalçaya Önce öne doğru, sonra arkaya Ayak sağa sola, kollar yana Öne yürü sallaya sallaya 💃💃💃💃
Birdunyabircennetannesi eceunverkanra He bide şey aşkııııım baksanaaa bana aşkııııım bide lübülübübü falan yapıyordu ya 🙊😂 Bide tripkolik gözlerimi kapadım çizdim seni kalbime açmam nafile isteme 🙊 Hepsini yazasım geldi sözlerin 😂
Med Daha seninle konuşmam küstüüüm küstüüüm Ne yaparsan yap barışmam küstüüüm küstüüüm Artık sana hiç karışmam küstüüüm küstüüüm Küstüm oy oyy. 😜
eceunverkanra azra1616 🙄 gercekten hic unutulamayacak bir anı olmustur sizin icin. Cingenem sarkisi da cok guzeldi gercekten🙈
eceunverkanra MiracAlpinAnnesi Yaaaaa 😂😂😂😅 beni de gulcin yaparlardi hep bir de spice girls emma hahahahaah
BenMathilda eceunverkanra sensizliğin acısını sen nereden bileceksin…sen hiç sensiz kalmadın ki dırım dırım diyerek melankolik bir giriş yapayım posta 😁
eceunverkanra BenMathilda Ama neden melankoli azcik nesemiz yerine gelseydi soyle hareketli bir seyler🙈
eceunverkanra Tuba 😂 Petek dincoz’un foolish casanova sarkisi da cok populerdi okulda fln dinlerdik biz de🙈
Nezzz_ eceunverkanra Kurşun Adres sormazki yaktin beni en derindennn depremlerde gibi yüregim yanginlar çaresizzz kenan doguludan en bi sevdiğimm😍😍😍