eceunverkanra OncedenGurme Su an satirlari okurken ayni zamanda dansini da yapiyorum😂 mustafa sandal’da hala yaslanmayacak sanirim niyeti yok🥲
Hicran52 eceunverkanra Kafayı yormam sonuna bakmam Ben adam olmamm A deli gönlüm neler ister de Seni aldatamamm Severim deliceeee😁🤣🤣 Ben serdar ortaç hayranıydım haahah
Saadetberil Hicran52 aynen bende serdarortaç hayranıydım bide barış Manço üçlü kaset yapmıştı tekrar tekrar dinlerdim son olarak yalın zalim oyunbozan ve deniz seki CD iş vardı eski şarkılar
eceunverkanra MiracAlpinAnnesi Alemsiniz🙈 cocukken hangimiz asmadik duvarimiza poster ya da kapimiza sticker🙈 o zamanlar kantinlerde satarlardi unlulerin stickerlarini fln alir evin her yerine asardim annemden azar yerdim😂🥲
eceunverkanra nursocum Ben de bunun tarkan versiyonu🙈 bir de teoman kasedim vardi dinleyip dinleyip ergen ergen hareketler yapip tribe girerdim😅
ZynpHafsa3435 eceunverkanra ben kısaca F.D ama sen bana uzun uzun Seni Seviyorum de … ☺️Bende severdim hatta kendi ad soy adıma uyarlardım H.D Die öyle söylerdim 😅
azra1616 Ebru gündeş çingenem şarkısı anısı da var okuldan eve giderken bi gün bağıra bağıra söylüyorum abimle ablamda arkamda çingeneler bi duydu kısa keseyim dayak yemiştim
eceunverkanra azra1616 🙄 gercekten hic unutulamayacak bir anı olmustur sizin icin. Cingenem sarkisi da cok guzeldi gercekten🙈
eceunverkanra MiracAlpinAnnesi Yaaaaa 😂😂😂😅 beni de gulcin yaparlardi hep bir de spice girls emma hahahahaah
DominikCumhuriyeti1 MiracAlpinAnnesi bende eren erkek kuzenim yapıştırmalarımı defterimi elleyip oynadığı için ağlamıştım yırttıp gülmüştü bana tabı ozmanlar çok meşutlar heryerde var ama bizim yaşadığımız yer ılçeydi herşey bulamıyordum
Damla6117 eceunverkanra Hey barmen bana bir bira Yanımdaki fıstığa bir tekila Sonunda geldim ben aşka Bu barda geceler bir başkaaa GÜRKAN🥰
Tuba eceunverkanra petek Dinçöz - Hasta ettin😅 "Hasta ettin sen beni hasta Hasta olan sendin aslında Yeni reçeteme seni yazmadı doktor “Kullanma” diyor onu bir daha asla"
eceunverkanra Tuba 😂 Petek dincoz’un foolish casanova sarkisi da cok populerdi okulda fln dinlerdik biz de🙈
lanadelmiyav eceunverkanra işte kuzu kuzu geldim Dilediğince kapandım dizlerine Bu kez gururumu ateşe verdim Yaktım da geldim…💃 ister at, ister öp beni Ama önce dinle bak gözlerime İnan, bu defa Anladım durumu, tövbeler ettim…💃