Med Daha seninle konuşmam küstüüüm küstüüüm Ne yaparsan yap barışmam küstüüüm küstüüüm Artık sana hiç karışmam küstüüüm küstüüüm Küstüm oy oyy. 😜
eceunverkanra azra1616 🙄 gercekten hic unutulamayacak bir anı olmustur sizin icin. Cingenem sarkisi da cok guzeldi gercekten🙈
eceunverkanra MiracAlpinAnnesi Yaaaaa 😂😂😂😅 beni de gulcin yaparlardi hep bir de spice girls emma hahahahaah
BenMathilda eceunverkanra sensizliğin acısını sen nereden bileceksin…sen hiç sensiz kalmadın ki dırım dırım diyerek melankolik bir giriş yapayım posta 😁
eceunverkanra BenMathilda Ama neden melankoli azcik nesemiz yerine gelseydi soyle hareketli bir seyler🙈
eceunverkanra Tuba 😂 Petek dincoz’un foolish casanova sarkisi da cok populerdi okulda fln dinlerdik biz de🙈
Nezzz_ eceunverkanra Kurşun Adres sormazki yaktin beni en derindennn depremlerde gibi yüregim yanginlar çaresizzz kenan doguludan en bi sevdiğimm😍😍😍
eceunverkanra Deletedmom_29 🥰 Yaşar 🎈 Güzel şarkıdır onun da eski parcalari cok guzell. Bir de sevda sinemalardası cok guzel coo severim
eceunverkanra incidenizzz Hak ver hak ver şeytan diyor yol ver son ver sevenine bari son kere şans ver💃🏼💃🏼💃🏼🥰
Mom7262 eceunverkanra hala dinliyorum ve çok seviyorum 😍💃🎤🎶 Ufak at, ufak at da civcivler yesin Ne kadar, ne kadar da havalı şeysin Yalan aşklardan yorulup dersini alsın Dilerim ki o taş kalbin kapıma dayansın, of💃
eceunverkanra Mom7262 Ben de cogu eski sarkiyi hala dinliyorum hatta cogu zaman hep onlari dinliyorum🙈🥳🥳🥳
DenizEfeMom eceunverkanra Sertap Erener : Aldırma Deli Gönlüm Giden Gitsin Sen Şarkılar Söyle İçinden Boşver 🎼🎵🎶🎼 Hala da çok severim bu şarkıyı
eceunverkanra DenizEfeMom Eskinin sarkilari gercekten cok kaliteli hicbirini zaman eskitemedi😌 Sertab’in sevdam agliyor sarkisinda hungur hungur agladigimi biliyorum😂😅