Kumru_ eceunverkanra Gönül bağım, aşk çiçeğim, uğur böceğim… Sana güller menekşeler morlar saçayimmm🤣
eceunverkanra gezgin_anne Bilmem ki cocuk akli iste sanki ismail yk dinleyenlerle dalga gecerlermis gibi geliyordu😆 vardi oyle zorba tipli arkadaslarim dalga gecen fln😂
eceunverkanra Saitkereminannesi ❤️🌸 ne kadar degerli, cocukken siz simdi bebeginiz dinliyor… O da insallah kendi bebegine dinletir 🥰
eceunverkanra OmerinDefnesi Cocukluk ozlenmeyecek gibi degil gercekten her ne kadar yasanilan her sey cok guzel olmasa da insan ozluyor. Cocukken kiymet bilinmiyor derlerdi hep ama anca buyuyunce anladim🙈
eceunverkanra GoldenRose Offff icime oturdu😔 su an bize belki umursamayacagimiz seyler cocukluk zamanlari ne kadar icimizde kaldi… Cocuklara asla yapilmamasi gereken bir sey yapilmis cok uzucu😔
GoldenRose eceunverkanra evet hıc sormayın. Ben su anda öğretmenim. Öğrencilerimi hep anlamaya çalışıyorum bu yüzden. Empati yeteneğim gelişti diyebilirim. Çocuklar çok masumlar çok ❣
eceunverkanra Senemsuat Cok severim❤️ Cok guzel sarkidir ben uslanmaz bi nostalji muzik asigiyimdir hala acip acip hepsini dinlerim🙈
eceunverkanra YoldasYilmaz Yildiz tilbenin de sarkilari cok guzeldir gercekten🙈 eskiler guzel yapiyordu yaa valla ozluyor insan
eceunverkanra ElifkonunAnnesi Valla ben de cok etkilenmistim ve korkmustum cocukluk iste ama soyle ben su an oyle klip gorsem gene etkilenirim yani😅
ElifkonunAnnesi eceunverkanra ay ben şu an çizgi filmlere bile ağlıyorum oley iyiler kazandı herkes mutlu oldu falan diye 🤣🤣🤣 sorun bende de olabilir tabi bilemiyorum 😅