Denizmooom eceunverkanra onun arabası var güzel mi güzel şöförü de var özel mi özel bastı mı gaza gider mi gider malesef ruhu yok onun için hiç bir şansı yok 🚘🚖
Prenseslinam 80 günde devri alem neden degistin böyle adem sen öylemiydin olanlar oldu kime inandin söyle adem
DenizAlpinannesii eceunverkanra mutluluğun formülü çok açık bir sen bir ben birde bebek çocukken bayılırdım buna 😂
DenizAlpinannesii ruveydabl anasınıfına giderken yılsonu gösterisinde bu şarkıda gülben ergeni ben değil de sarışın bi kıza oynatmışlardı çocukluk tranvam oldu 😂
tontisbebegim eceunverkanra cumadan sabaha diye bi şarkı vardı devamını hatırlamıyorum 🙈 çok severdim🤪
Kumru_ eceunverkanra Gönül bağım, aşk çiçeğim, uğur böceğim… Sana güller menekşeler morlar saçayimmm🤣
eceunverkanra gezgin_anne Bilmem ki cocuk akli iste sanki ismail yk dinleyenlerle dalga gecerlermis gibi geliyordu😆 vardi oyle zorba tipli arkadaslarim dalga gecen fln😂
eceunverkanra Saitkereminannesi ❤️🌸 ne kadar degerli, cocukken siz simdi bebeginiz dinliyor… O da insallah kendi bebegine dinletir 🥰
eceunverkanra OmerinDefnesi Cocukluk ozlenmeyecek gibi degil gercekten her ne kadar yasanilan her sey cok guzel olmasa da insan ozluyor. Cocukken kiymet bilinmiyor derlerdi hep ama anca buyuyunce anladim🙈
eceunverkanra GoldenRose Offff icime oturdu😔 su an bize belki umursamayacagimiz seyler cocukluk zamanlari ne kadar icimizde kaldi… Cocuklara asla yapilmamasi gereken bir sey yapilmis cok uzucu😔
GoldenRose eceunverkanra evet hıc sormayın. Ben su anda öğretmenim. Öğrencilerimi hep anlamaya çalışıyorum bu yüzden. Empati yeteneğim gelişti diyebilirim. Çocuklar çok masumlar çok ❣
eceunverkanra Senemsuat Cok severim❤️ Cok guzel sarkidir ben uslanmaz bi nostalji muzik asigiyimdir hala acip acip hepsini dinlerim🙈