eceunverkanra Med Allah affetsin cok iyi mezdekelerim😅 oglumun gaz sancilarinin oldugu donem mezdeke acip oynayip oyaliyodum o geldi bi an aklima😂😂😂 cok uzak bi zaman de degil hani hahahahha
eceunverkanra gezgin_anne İsmail yk’nn gizli hayraniydim😂 ortamlarda ayyy ne kotu sarkilar bunlar fln derdim ama sonra evde bagira bagira soylerdim hahahaha
eceunverkanra Merilice Okulda hangi hepsi grubu kiziydiniz onu da soyleyin🙈 ben hep gulcindim mesela😂
eceunverkanra Angellove94 Amin🤲🏻 Cocukken platonik asklar da ne masumdu ya benim de vardi oyle bi aşkım evlencez sanirdim😂 siirler, sarkilar yazardim hatta yillar sonra defterimi buldum icine yazmisim hep Allahimmm🙈
eceunverkanra beratcan3446 Aaa cok guzel sarkidir🙈 oyku ve berk ilk ciktigi sene cok sukse yapmisti bu sarki
beratcan3446 eceunverkanra bu güzel olanıı bide davut güloglu katula katula nurcanım, kennan doglu çakkıdı. Musa Gülşah çek git bebeğim. ajdar da olmazsa olmazım dı çikita muz muz 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
eceunverkanra SweetPaw ❤️❤️ Ayy cocukken surekli bir yerlerden bi seyler gorup bana hediye alinmasini istedigim ama alinmayan seyler geldi aklima bi huzunlendim😢😂
eceunverkanra Durukusunannesii 💃🏼💃🏼💃🏼💃🏼 Onu da cok severdim hatta okulda musamere olmustu da onda dans show yapmistik😂😂😂😂 Allahim ne oynak bi cocuktum yarabbim ( hala evde muzik calinca oynarim caktirma😂)
Durukusunannesii eceunverkanra bende küçükken oynaktım hala oynagım kapı gıcırtısına oynarım ahahah😂😂😂
eceunverkanra Nisa_Ada_Momy_Dilsad Nasılll sevindimmm anlatamam sormaktan da cok cekindim sizi uzerim diye ama birlikte upuzunn omurler gecirmenizi dilerim❤️ Ben de candan ercetin’in annem sarkisini ne zaman duysam aglardim hala da aglarim🥰 Analarin hakki odenmez 🌸
elediyebiri eceunverkanra o zamanlar Klibi de Cok duygusal buluyordum. Hep Gözlerim dolardi kizi öyle perisan görünce.
taninmayananne eceunverkanra yonca evcimikten şey vardı Haydi sallayalım dünyayı Durmadan dans edelim aşk için Şıkır şıkır sallayalım kalçayı, ooo ooo Haydi sallayalım dünyayı Durmadan dans edelim aşk için Şıkır şıkır sallayalım kalçayı, ooo ooo