eceunverkanra gemmateller 💃🏼💃🏼💃🏼💃🏼💃🏼 Ogluma 90lar turkce pop dinletiyorum ben de 🙈 bu sarkiyi da sık sık caliyorum🙃
elediyebiri eceunverkanra o zamanlar Klibi de Cok duygusal buluyordum. Hep Gözlerim dolardi kizi öyle perisan görünce.
eceunverkanra Rumoss Olsun fena mi oldu ama ya gecmisi hatirladik yad ettik🥰 her yazilan sarkida bir ani canlandi gozumde cok hosuma gitti❤️
eceunverkanra Alparslann Ben de 😢 Dunden beri her yazilan sarkida gecmis anilarima gittim hem mutlu oldum hem huzunlendim. Simdi cocuk buyuturken bizim de bir zamanlar cocuk oldugumuzu hatirlamaya ihtiyac duyuyor bazen insan🙈
eceunverkanra 30undabiranne Ben de mahsun kirmizigul’un sari sari sarkisini hala acar dinlerim🙈 itiraf edeyim😂😂😂
eceunverkanra Uygurelif Tarkan’in ben bir tane kotu sarkisini hatirlamiyorum ama ya🙈 hatirliyorum album cikarsa diye beklerdim heyecanla🥰
Uygurelif eceunverkanra bende normal de pek dinlemem ama yabancı bir ülkede yabancı bir adam söylüyordu dili de dönmüyor hoşuma gitmişti tarkanı taklit ediyordu 😀
eceunverkanra 3children1mom 🙈 ben de asagi yukari 3. veya 4. siniftaydim sanirim o sarki ciktiginda🙃🙃
eceunverkanra ZehraSareMom O zaman bugun evin icinde soyleyecegimiz sarki belli oldu🙈 ben de su an icimden soylemeye basladim hayirlisi😅
eceunverkanra Med İddialiyim ben hala onn gibi oynarim o bir de yaslandi artik pehh😂 ( gisganc kadin😂)
eceunverkanra Med Allah affetsin cok iyi mezdekelerim😅 oglumun gaz sancilarinin oldugu donem mezdeke acip oynayip oyaliyodum o geldi bi an aklima😂😂😂 cok uzak bi zaman de degil hani hahahahha
eceunverkanra gezgin_anne İsmail yk’nn gizli hayraniydim😂 ortamlarda ayyy ne kotu sarkilar bunlar fln derdim ama sonra evde bagira bagira soylerdim hahahaha
eceunverkanra Merilice Okulda hangi hepsi grubu kiziydiniz onu da soyleyin🙈 ben hep gulcindim mesela😂