eceunverkanra Mom7262 Ben de cogu eski sarkiyi hala dinliyorum hatta cogu zaman hep onlari dinliyorum🙈🥳🥳🥳
eceunverkanra DenizEfeMom Eskinin sarkilari gercekten cok kaliteli hicbirini zaman eskitemedi😌 Sertab’in sevdam agliyor sarkisinda hungur hungur agladigimi biliyorum😂😅
DenizEfeMom eceunverkanra Kesinlikle katılıyorum kalite kalıcıdır ne kadar zaman geçerse geçsin her seferinde ayrı tat veririr 😉
eceunverkanra Ssumru Haaaaaydaaa hooooppaaa oturmaya mi geldik🥳🥳🥳💃🏼💃🏼💃🏼💃🏼💃🏼😂😂😂 Kandiramazsinnn beniiii, durduramazsinn beniiii, susturamazsin benii, ben kotuyum sen iyi miii heeey😂
eceunverkanra harley Hayalet sevgilimde aglamayani dovuyolardi ama ya ahshsjshjssh bir de hikayesi vardi dilden dile dolasan😂😂😂
harley eceunverkanra hahaha arkadasım kendini sıka sıka söylerdi nazik söylicem diye ben gülmekten çatlardım
eceunverkanra Mevakemaleyna Valla ben de shakira’nin whenewer whenewer sarkisini yazcaktim ama cok usendim🙈 benim de favorim oydu misafirler geldi mi onu acip oynardim ahdhdjdjsjsj neyse ben utanmaya gidiyorum😂
Prensannesiyimm eceunverkanra Hepsi 1 güne açan çiçekler gibiyiz yalan yalan birde acayip hayvanlara benziyisen apyy ne dans ederdik abimle 😂😂
eceunverkanra Prensannesiyimm 🙈🙈 bir hepsi bir de spice girls ortaokul ve lise kiz gruplarinin vazgecilmezi😂😂 grupca herkes biri olurdu hahahahah simdiki kizlar da yapiyor mu acaba aynisini
MoRella eceunverkanra 36 yaşımdayım. 37 olacağım yakında 😎 Ben de Hepsi çıktığında sanırım 20li yaşlarımın başlarındaydım, öyle hatırlıyorum. Yani umarım yanlış hatırlıyorumdur😂
eceunverkanra DurununAnnesi12 En cok sevilen sarkilardan biriymis sanirim bu, siz bunu soyleyen ya 3 ya 4.kisisiniz🙈🥳🥳
eceunverkanra ZynpHafsa3435 Yaaa ne guzel🥰 Uyumluymus gercekten, cok orjinal sarkilar var gecmiste gercekten simdi nerdeee o zaman nerdeee 🥲
ZynpHafsa3435 eceunverkanra öyle gerçekten ozamanlarda saçma şeyler vardı muhakkak ama samimiyet vardı şimdikiler hem çok saçma hem küfürlü dinlenecek bir şey yok 90 lar der susarım 😅🥳
eceunverkanra Med 🙄 yalniz degil miydim yani? Bunca sene bosuna mi utandim😂 yalniz misafir gelince oryantal show yapmak nedir yaa nasi bi cocukmusum ben ya hahahah 😂😂😂
eceunverkanra 00000000 O şarkiyi dinleyip dinleyip depresyon nasi bi sey acaba diye dusunup dinleye dinleye kendimi depresyona sokabilir miyim acaba merak ettim diye dusunmuslugum var🥲😅 Hey gidi hey gercekten❤️
BenMathilda eceunverkanra şey geldi aklıma hareketli deyince Asere he ha ve he ve heberibe heberesiyiomaveabiyedagubiyadatirimiii🤪🤪🤪
eceunverkanra Sulem Ya ismail yk sarkilariyla dalga gecer gibi yapardik ortamlarda rezil olmayalim diye ama icten ice cok severdik yani biz en azindan😂
BigTime eceunverkanra malasef ya 🤭 hep esmer sevmişimdir 😀 ilkokuldaydim o zamanlar bizden büyük ortaokulda müzik kolunda olan ablalar abiler ufak bı konser vermişlerdi bu ssarkiyida çok söylenirdi okulda öyle işte 😂