Saadetberil Hicran52 aynen bende serdarortaç hayranıydım bide barış Manço üçlü kaset yapmıştı tekrar tekrar dinlerdim son olarak yalın zalim oyunbozan ve deniz seki CD iş vardı eski şarkılar
eceunverkanra Mom7262 Ben de cogu eski sarkiyi hala dinliyorum hatta cogu zaman hep onlari dinliyorum🙈🥳🥳🥳
eceunverkanra DenizEfeMom Eskinin sarkilari gercekten cok kaliteli hicbirini zaman eskitemedi😌 Sertab’in sevdam agliyor sarkisinda hungur hungur agladigimi biliyorum😂😅
DenizEfeMom eceunverkanra Kesinlikle katılıyorum kalite kalıcıdır ne kadar zaman geçerse geçsin her seferinde ayrı tat veririr 😉
eceunverkanra Ssumru Haaaaaydaaa hooooppaaa oturmaya mi geldik🥳🥳🥳💃🏼💃🏼💃🏼💃🏼💃🏼😂😂😂 Kandiramazsinnn beniiii, durduramazsinn beniiii, susturamazsin benii, ben kotuyum sen iyi miii heeey😂
eceunverkanra harley Hayalet sevgilimde aglamayani dovuyolardi ama ya ahshsjshjssh bir de hikayesi vardi dilden dile dolasan😂😂😂
harley eceunverkanra hahaha arkadasım kendini sıka sıka söylerdi nazik söylicem diye ben gülmekten çatlardım
eceunverkanra Mevakemaleyna Valla ben de shakira’nin whenewer whenewer sarkisini yazcaktim ama cok usendim🙈 benim de favorim oydu misafirler geldi mi onu acip oynardim ahdhdjdjsjsj neyse ben utanmaya gidiyorum😂
Prensannesiyimm eceunverkanra Hepsi 1 güne açan çiçekler gibiyiz yalan yalan birde acayip hayvanlara benziyisen apyy ne dans ederdik abimle 😂😂
eceunverkanra Prensannesiyimm 🙈🙈 bir hepsi bir de spice girls ortaokul ve lise kiz gruplarinin vazgecilmezi😂😂 grupca herkes biri olurdu hahahahah simdiki kizlar da yapiyor mu acaba aynisini
MoRella eceunverkanra 36 yaşımdayım. 37 olacağım yakında 😎 Ben de Hepsi çıktığında sanırım 20li yaşlarımın başlarındaydım, öyle hatırlıyorum. Yani umarım yanlış hatırlıyorumdur😂
eceunverkanra DurununAnnesi12 En cok sevilen sarkilardan biriymis sanirim bu, siz bunu soyleyen ya 3 ya 4.kisisiniz🙈🥳🥳
eceunverkanra ZynpHafsa3435 Yaaa ne guzel🥰 Uyumluymus gercekten, cok orjinal sarkilar var gecmiste gercekten simdi nerdeee o zaman nerdeee 🥲
ZynpHafsa3435 eceunverkanra öyle gerçekten ozamanlarda saçma şeyler vardı muhakkak ama samimiyet vardı şimdikiler hem çok saçma hem küfürlü dinlenecek bir şey yok 90 lar der susarım 😅🥳
eceunverkanra Med 🙄 yalniz degil miydim yani? Bunca sene bosuna mi utandim😂 yalniz misafir gelince oryantal show yapmak nedir yaa nasi bi cocukmusum ben ya hahahah 😂😂😂
eceunverkanra 00000000 O şarkiyi dinleyip dinleyip depresyon nasi bi sey acaba diye dusunup dinleye dinleye kendimi depresyona sokabilir miyim acaba merak ettim diye dusunmuslugum var🥲😅 Hey gidi hey gercekten❤️
BenMathilda eceunverkanra şey geldi aklıma hareketli deyince Asere he ha ve he ve heberibe heberesiyiomaveabiyedagubiyadatirimiii🤪🤪🤪
eceunverkanra Sulem Ya ismail yk sarkilariyla dalga gecer gibi yapardik ortamlarda rezil olmayalim diye ama icten ice cok severdik yani biz en azindan😂
BigTime eceunverkanra malasef ya 🤭 hep esmer sevmişimdir 😀 ilkokuldaydim o zamanlar bizden büyük ortaokulda müzik kolunda olan ablalar abiler ufak bı konser vermişlerdi bu ssarkiyida çok söylenirdi okulda öyle işte 😂