Tatlican AntiiSosyallKelebek Allah bana anne sabrı verdi çok şükür 🤣 kızımda işi biliyor zeten hiç baba demez🤣 Babası uğraşmaz direk atın der🙈
MiracAlpinveUmutunAnnesi AntiiSosyallKelebek Susst büyük konuşma olan olur o zaman daga fena yanarsın 😂
AntiiSosyallKelebek harley Yok ki 😁 şimdi almaya gitsem daha da giremem eve markete gittik geldik yıktı ortalığı 30 TL lik saçma bir top alıp eve geldik şuan yüzüne bakmıyor
Hazalim AntiiSosyallKelebek bende ayaklansin rahatliyim bı tepemden insin diye dusuncelerdeyim😁eyvahlar olsun ozaman😀
Mamickonunannesi Parmağını boğazına kadar sokup öğürüyor ve ben kızdıkça yapma dedikçe gülerek tekrarlıyor oyun haline getirdi 🤮 😢 13. Aydan selamlaaar 👋
Laden AntiiSosyallKelebek gülcaaaaannn Allah korusun ama inan ki yapar bu kuduruk😁 kuzum sen bakkala çıkınca bayağı al balon. Ben öyle yapıyorum. Patladıkça veriyorum yenisini. Hangi renk seviyorsa bir sürü al evde yedek bulunsun
Jutenya2020 AntiiSosyallKelebek bunu beni kardeşim 5 yaşındayken yaptı sırf itfaiye çağırmak için odayı ateşi verip hadi itfaiye çağıralım diyip koşmuştu alevin yanından 🥺🥺
AntiiSosyallKelebek harley Allahım ben o aylar prensesler gibiydim hava atardım buralarda sakin bebem var vırt zırt diye bak şimdi tersten baktırıyor dünyayı bana