AntiiSosyallKelebek Son yarım saattir patlak bir balonu şişirtmeye çalışıyor şişmedikçe ağlıyor patlak balon harici 5 sağlam balon var onları istemiyor ille de o patlak balon şişecek 15 aylık kızım lütfen geçecek diyin.
Dilara8228 AntiiSosyallKelebek Geçer diye umut ediyorum oğlum 3,5 yaşında hala bu davranışlar var . Suan 2 oğlum oyuncaklar ile evi savaş alanına çevirmiş bende saldım birinide emziriyorum gerisini sen düşün 😂
Laden AntiiSosyallKelebek az🥲 önce🥲 yatağının🥲 başlığını🥲 çat🥲 diye🥲 kırdı🥲 itfaiyecilik🥲 oynuyormuş🥲 başlık🥲 gitti🥲 gittiiiii🥲
seydaac AntiiSosyallKelebek 🙊🙊🙊 geçen gün neden parka gidiyoruz diye ağladı 😂😂 tamam o zaman gitmeyelim kızım dedim bu sefer de ya ama anne gidecektik diye ağladı 😂😂
Serobaskan AntiiSosyallKelebek Ölü taklidi yaparak baş etmeye çalışıyorum 😂 asla oralı olmuyorum bir süre ağlayıp susuyor 😂
iyikianneyim61 AntiiSosyallKelebek 18.aydan sesleniyorum ✋benimkide biseye taktimi takar asiri inatci laz damari var nede olsa ama su 1 2 aydir asiri huysuz ve istediğini hep yaotirmak istiyor olmayinca agliyor sinirlenincede herseyi sağa sola atar 12 ayimiza kadar beni hic yormazdı 12 aydan sonra huy degistirdi oy anam nezaman gecer bu dönemler 😝😝
Tatlican AntiiSosyallKelebek Benim kızımda bazen birşeyi bozar sonrada bozuk istemez tamir olmuyacak birseyi bile tamir et anne diye ağlar 🙈🙈
Annis-ogul AntiiSosyallKelebek 9 ay 25 günlük oglum geceden beri hic uyumadi çığlıklarla uyandi hep. Suanda bi farkımız yok. Diş bekliyoruz çıkacak daha