Laden AntiiSosyallKelebek gülcaaaaannn Allah korusun ama inan ki yapar bu kuduruk😁 kuzum sen bakkala çıkınca bayağı al balon. Ben öyle yapıyorum. Patladıkça veriyorum yenisini. Hangi renk seviyorsa bir sürü al evde yedek bulunsun
AntiiSosyallKelebek Laden Yavrum var balon inatla patlak olanı istiyor çöpe attım diye yıktı ortalığı yıktıııı
3MelekAnnesi3 AntiiSosyallKelebek elimden tutup sürekli dışarı istemesi dışında sorun yok 15 aylık oglum🙄
CankizimRavzam AntiiSosyallKelebek daha yolun basindasin kelebekcim 😅😅 benim kızıminda bı robotu var ama pil yatağının kapağı yok çok severek oynuyo fakat piller döküldüğü an ufak çaplı bir kıyamet kopuyor takıyoruz düşüyor tekrar 🤭🤭😅😅
17062019 AntiiSosyallKelebek Benim 2 yaşındaki oğlum kumandayı duvara tutup orda dursun istiyor ısrarla. Olmaz diyorum daha beter ağlıyor. Hayır komşular duysa işkence ediyorum sanacak🤦♀️
Guligul AntiiSosyallKelebek son yarim saat butun bir evi yerlerde surunerek aslinda buzdolabinin altina atmis oldugu bir parca muz kabugunu arayarak gecirdim.. ne aradigimi bile bilmeden.. aglayarak ve bagirarak.. evet gecmeyecek 😒
AntiiSosyallKelebek Guligul Allah aşkına sende ben gibi soruyor musun cevap vermeyeceğini bilerek nerede diye😆
Kirmiziburun 18 aydan selamlar alamadığı izin vermediğim herşey için krize giriyo geçen gün sakız için krize girdi sakız çiğneyecekmiş iki gözüm(yutuyo verirsem)
MrvNyzDua65 AntiiSosyallKelebek 😭20. aydan bildiriyorum mutfak tezgahının üstüne tğnmçemiş arıtmadaki suyu bitirmiş neden az akıyor die Ağlıyo
AliEmir1103 AntiiSosyallKelebek 15.5 aylığız kamyonunun tekerleği çıkmış taktım diye yarım saat ağladı çıkardım fırlattı kırdı bu sefer takılmıyor diye ağladı 🤯 yüzüne baksam ağlıyor 😫😫 herşeye ağlıyor imdaaaattt😢
gozde__ AntiiSosyallKelebek geçmiyor daha da kötüye gidiyor . İki yaşına geldiğinde o balon neden patlak neden yapışmıyor diye ağlayacak
Bireylulmeselesi02 AntiiSosyallKelebek en büyük duam bu sanırım 🙄gün geçtikçe daha zor oluyor gibi 🤷♀️
Nicksiz AntiiSosyallKelebek bezini çıkardı üstünü çıkardı çıplak dolaşıyor evde giydiremiyorum oğlan da kanguru gibi benden ayrılmıyor ben diş çektirdim mahvoldum yüzüm şişti morardı ağrıdan duramıyorum açım bugün en kötü günüm
Maviyesil121212 AntiiSosyallKelebek cok var ama en yenisi, kilodunu kafadan giymeye çalışması ve giyilmedigini görünce delirmesi 😂😂