Egegns merhabalar bebeğinizde meme reddi yok aslında benim kızım 2.5 ay biberonla beslendikten sonra memeye döndü o yüzden size tavsiyem aman sütüm yok diye biberonla bir şey vermeyin. Eger sütünüz çoksa süt artırıcı şeyler tğketebilrisiniz. Mesela ben günlük 3 litre su 1 fincan hipp emziren anne çayı ve 1 fincan rezene çayı içerim. Sütümün azaldığı günler de hemen bir tane promalt içiyorum çok faydasını gördüm tavsiye ederim. Bir de bol bol emzirin çıplak Ten tene temas yapın ve bol bol sagın göğsünüzü uyarın.tüm bunlaron yanında geldiğince dinlenin stresten uzak durun sürekli sütü düşünmek sütü daha da azaltıyor. Dünyanın sonu değil bebeğin memeden emmemesi ama bebeğiniz emmeyi seviyorsa hiç pes etmeyin güzel günler sizi bekliyor benim kızım memeden nefret ettiği halde döndürdüm deli gibi sütüm var ama emmeyi hiç sevmiyor biberonla bile içmek istemez hemşireler bile sanki zehir veriyoruz derlerdi. Siz şanslısınız bebeğiniz emmek isteyen bir bebek. Size tavsiyem süt artırıcıları deneyin ama bu süreçte de bebeğinizin hem Aktif kilo almasını hem de memeden kopmamasını sağlamak adına eds yöntemini kullanmanız. Bunun için gerekli emzirme sondaları nedikallerse eczanelerde satılıyor 3,5 TL idi fiyatı en son en uzun olanını alabilirsiniz. Sağdıgınız sütü ya da mamayı biberona koyun sondanın bir ucunu içine atın diğer ucunu da göğüs ucuna gelecek şekilde tıbbı plasterle omzunuza ve göğsünüze yapıştırın. Bebeğiniz göğsünüzü emdikçe süt gelecek böylece hem karnı doymuş olacak hem memede sakinleşecek hem de o memeyi çektikçe süt üretimi artacak süt arz talep işidir bebek ne kadar çok emerse o kadar çok süt üretir vücut. Eds ye ilişjib bir videonun da linkini vereyim size