Yerfistigininannesi Mehmetereninannesi ay sonuclari duyunca heycanlandim bende varım 73kilo ile bugünden itibaren başlıyorum postu takip ediyorum hergun yazıyorum
Mavikelebekkk @Mehmetereninannesi canım 72 ile başladım geçen hafta pazartesi günü başlamıştım bu sabah aç karnına tartıldım 69 olmuşum itiraf ediyorum aralarda tartılmıştım ama benim sıkıntım 69 dan inememe bundan sonrası biraz daha zor olucak ama pes etmek yok 🙈😊
Baliminannesi Mehmetereninannesi fazlasıyla ya, özellikle çevreden aldığım tepkiler daha çok gaz veriyor bana, eşim mesela incecik oldun diyor daha çok zayıflamak istiyorum 🙈🤣
YldrmBytkn Mehmetereninannesi bismillah tekrardan başladım inşallah tekrar faydasını fazlasıyla görürüm öncesinde 10 kilo vermeme çok çok etkisi oldu 😂 21 haziran 61 kilo ile giriş yapıyorum 🙏😂
Prensinannesii Mehmetereninannesi tmm cnm. Benim için çok iyi zaten ilala başşlıcam inş bir daha ki 10 gün 4 kilo hedefliyorum
Balbebek_Egemen Mehmetereninannesi 67 kiloydum leslie ve chloe ting programı ile ekmek şeker yok 6 gunde 3 kilo vermişim 64 oldummm💙💙🙆🙆🙆🙆
Ruveydaazra Mehmetereninannesi Canım özel günüm sabah 15 Dk yaptım güncel kilom 62.9 hedef 55 inşallah
Esra0109 Kendi bildiğim kadarıyla diyet ve yürüyüş yaparak bir haftada 3 kilo verdim ama hemen sonrasında bıraktım🤦♀️Belki burdan sizinle beraber tekrar başlayabilirim
Esra0109 Prensinannesii benimde en acilinden kendimi silkelemem lazım aynaya bakmak istemiyorum o kadar mutsuzum ki ama düzenli yapamıyorum hiçbirşeyi devamını getiremiyorum🤷♀️
Prensinannesii ayazliannenm52 o kadar iyi anlıyorum ki hem zayıflayalım hem çaba sarf etmiyoruz ana pişmanım hemde fazlasıyla Siz yol yakınken dönün ne kadar erken o kadar iyi keşke şuan 92 kilo olsaydım diyorum mesela