Prensinannesii Mehmetereninannesi inşallah ya bu seferkesün size bir şey sorabilir miyim diyet listeniz kaç kalori toplamda yedikleriniz
Mehmetereninannesi Umutertn İnan bende öyleydim çevremdeki herkes zayıf bem kiloluyum kendimden nefret ediyordum bende normalde bende 3 günde bırakırdım 14 gün oluyor ama
Umutertn Mehmetereninannesi bu sefer inşAllah birakmak yok bu postta motive veriyor gunluk yaziyoruz felan ya iyi oldu
Prensinannesii Mehmetereninannesi anladım cnm ben bugün gittim listeyi verdi ama şey dedi 2000 kalorili ayda 4 kilo hedef dedi ben 2000kaloriye nasıl 4 kilo vericem onu anlamadım mesela sizinkini de öğle yemeği yok ama bende öğle ve iki ara var bakalım inşallah almam
Mehmetereninannesi AlpBurcu ben reglken basladım zaten buna bugun 14. Gün her gün 14 kere vazgeçiyorum sonra zayfılamam gerektiğini görüyorum ve azmediyorum sende pes etme ☹️
AlpBurcu Mehmetereninannesi bi saate yakın yürüyüş yaptım bugün akşamüstü bence onun yerine geçer demi öyle sayalım biz ya 😕
Mavikelebekkk @Mehmetereninannesi bugünki lesliede yapıldı 💪🏻 Ben günde 50 tane squat ve plankda yapmaya başladım 💪🏻 1.gün:25 sn 2.gün:25 sn. 3.gün:30 sn. 4.gün:30 sn 5.gün:40 sn. 6.gün:TATİL 7,gün:50 sn 8.gün:50 sn 9.gün:1 dk 10.gün:1 dk 11.gün:1 dk 30 sn 12.gün:TATİL 13.gün:90 sn 14.gün:90 sn 15.gün:90 sn 16.gün:2 dk 17.gün:2 dk 18.gün:150 sn 19.gün:TaTiL 20.GÜN:150 sn 21.gün:150 sn 22.gün:3 dk -23.gün:3 dk -24.gün:210 sn -25.gün:TaTil -26.gün:4 dk -27.gün:4 dk yukarıdaki attığımda 28 günlük plank süreleri 🙆🏼♀️🙅🏼♀️
Prensinannesii Mavikelebekkk 4 dakika nasıl plank yapanildiniz tüyo var mı tebrik ederim valla 20nsn yapamayan ben
Mehmetereninannesi Prensinannesii Ama ben DIYETİSYENE söyledim yani ben dedim geç uyanıyorum o yüzden dedim öyle yemeği yapmıyorum zaten hayatım boyunca hiçbir zaman öyle yemeği yemedim ki ona uygun şey verdi o yüzden
Bkrmn17 Prensinannesii benim diyetisyenim kalori hesabıyla kilo verme olmaz yağ yaktıran yiyeceklerle olur onun için kalori hesabı yapmıyoruz demişti kafam karıştı şimdi hangisi doğru diyo acaba 😀
Mavikelebekkk Prensinannesii canım ben daha 5. Gündeyim azar azar yükseltmek gerekiyor bi anda yapması çok zor yaptıkça kaslar kuvvetleniyor 💪🏻