Mehmetereninannesi Brcbgs lütfen pes etmeden her gün sporunuzu yapın sonra yaptım diye yazınız on gün sonunda yani 31 Haziran’da tekrardan tartı günümüz var sizde o zamana kadar zayıflayın 😁
Mehmetereninannesi Brcbgs herşey sizde biter istikrarlı bi şekilde yapıp yazarsanız . Kilo verdiğinizi gördükçe motive olacaksınız ✅😊
Balbebek_Egemen Mehmetereninannesi hangi bölgeyi zayıflatmak istiyorsanız ona göre chloe ring var ben tüm vücut 21gunde zayıflamayı yapıyorum
Nefvnbv Mehmetereninannesi ekmeği çıkardım hayatımdan onun yerine sabahları tam bugday tükettim akşamları 7 den sonra hiç birsey yemedim suyu daha düzenli içtim emzirenler icin detox suyu yapıyordum kendime sabırla kararlılıkla geldim buraya suan durakladım Ama devam edicem
meyaski Mehmetereninannesi Diyete kaçıncı ayda başlamak lazım? Bir de diyeti genelde kişiye özel verirler. Sizin liste de öyle mi yoksa genel olarak uygulanabilir mi acaba?
Ahkukulivahkukuli Mehmetereninannesi canım selamlar bu defa kararlı şekilde bende geldim araniza, geçen sefer bilerek katilmadim sağlık sorunlarımdan ötürü biraz ara verdim şimdi tam gaz başlayalım ve hergün yazalım mi buraya yaptım ve sunu sunu yedim diye? ❣