Zeynepalya_ve_annesi Hazel_ bim olavili belki ama ben migrosun b3zini kullaniyorum 1 senedir cok rahat ince kulot bez aliyorum
seydaac Hazel_ daha önce bim in bezini denedim aşırı derecede parfüm içeriyor 1 tane bezden sonra paketi direk çöpe attım pişik yaptı tek bezle. Şokun bezi de çok ıslak bırakıyor. Migros un bezini kullandım uzun süre çok iyiydi tavsiye ederim.
Hazel_ seydaac Migros’u bayağı öneren var. Evime yakın değil almam kolay değil diye düşünüyorum ama o kadar beğenen var ki alacağım herhalde
Gizemhzl Hazel_ hazel siz misiniz bebişiniz mi🤭benim kızımda hazel bu arada trendyolda fln indirip denk getiriyorum ben bu ara trendyol hızlı market, getir fln sürekli indirim veriyor daha markalı bezleri cok uyguna lıyırum
MerveGl- Hazel_ ablam biminkini kullanıyor çok memnun. Ben A101 kullandım şok hiç iyi değil incecik. Şuan sleepy kullanıyorum. Ama bence oraların bezi hiç ekonomik değil. Ben internetten sleepyi kampanyalı 70-80 kr falan alıyorum tanesini. Ama biminki mesela 1-1.20 falan denk geliyor
3children1mom Hazel_ Bim bezinde parfüm var acayip kokuyor. Pişik de yaptı. Sok bezi de kalıpları dar, a101 bezi sızdırmıyor pisik yapmıyor ama değişik acımsı bir kokusu var. Migros minnies en iyisi 😂
Sinemmmmm Hazel_ ilk baslarda bim kullandim ama sonradan bozdu cok cis yaptiginda boncuk bonck dokuldu a 101 de pisik yapti kizim 11 aylik sleepy kullaniyorum cokta memnunum