durununannisi__08 CanimKizimmm 3 bucuk aydir kziim var bende ayni sorunu yasiyorum yaklasik 2 haftadir elimde kaliyor saclarim bende acaba emzirdigim icin mi oluyor diye dusunuyorum
Guldarozturk CanimKizimmm Evet, ben neler kullandım,tahliller yapıldı sonuç hala dokuluyordu. Instagram sayfasını yazarım deneyin derim gerçekten hemen azalip uzuyor saclar
Guldarozturk CanimKizimmm @hintbakimmerkezi diye instagramda sayfasını araştirabilirsiniz. Kullanıp çevremde herkese tavsiye etmişimdir 😇
sirineyavrusu CanimKizimmm vallahi yani ben yeni keşfettim banada biri söyledi sacımı toplıyorum bi acınca tokada birsürü saç bunu kullandım iki sefer baya fark etti üç dört tel anca geliyo dene ama ecz den alma ecz fiyatı pahalıymış ben trendyoldan aldım
Measl CanimKizimmm benimde 2. Ayda başladı.4 aylık su an. Artarak dökülmeye devam edıyor. Avuç avuç hemde. Oysa hamılelikte ne güzeldi parlak ve dökülmeyen 😂
CanimKizimmm Measl keisnlikle benimde oyleydi hamileyken hep oyle olacak sanmam beni hayal kiriklgma ugratti🤦🏻♀️🙈
efsun0_0 Nilnihat ya bunu instagramda öneren çok ama google bakınca insanlar aşırı şikayetçi alsammı almasammı karar veremedim
-Eliz CanimKizimmm benımde aynı heryere sac dokuldugunden mecbur topluyorum sıkıca hep toplaya toplayada yanlar acıldı bı doktora gıtmeyı dusunuyorum bakalım
Alperinannesi21 CanimKizimmm bebeğim 3 aylık emziriyorum benim de aşırı dökülüyor her yerde saçım var 😒
barbiee CanimKizimmm palette boyayı bende kullandıktan sonra benim sacimda avuc avuc dokulmeye basladi….
CanimKizimmm barbiee hadi yaa burda yazilanlardan sonra boyaya pek suc yuklemiyecehim sanirim illaki etkisi vardir eminim soncta icinde ne oldgnu bilmiyoruz ama vogu insan biya yapmayan dahil bnmde dokuluyor avuc avuc demis🤦🏻♀️ Gitti guzelim saclamiriz🥰
Kbrysfslm CanimKizimmm bere sırf denemek için yine alakası olmayan bir postun altına daha yazdım ve orda bu tepkiyi almadım demekki insanlar ve düşünce yapilari farkli
CanimKizimmm sirineyavrusu aa super bu da listeye eklendi hepsini tek tek arastrp bakacagim tabiki gece yapicam bunlari gunduz firsatim olmuyor🙈🥰
fatimas27 CanimKizimmm benim de oyle bebeğim 3.5 aylik 3 kere zeytinyağı surdum duştan önce 5 ya da 6 saat bekledim çok şükür baya azaldı dokulmesi