kahveli_anne Kızımda da çok saçım dökülmüştü 3 aydan sonra, oğlum 3.5 aylık yine çok dökülmeye başladı. Kızımda HALALLES şampuanı kullandıktan sonra tamamen durmuştu, şimdi yine sipariş verdim. Tavsiyemdir, bana dua edeceksiniz kullanınca. 😍
Merveceylan CanimKizimmm Ah kıyamam ya üzülme geçecek büyük ihtimalle benim de öyle avuç avuç dökülüyordu hayretler içinde kalıyordum.Bildiğim kadarıyla kantaron yağı iyi geliyormuş benim denememe fırsat olmadı ama istersen bi araştır canım.Bi de kan değerlerini ölçtürün doktora danış. Belki takviye vs verir.çok geçmiş olsun ama üzülme genelde geçiyormuş beklersen kendiliğinden de🙏🏻🙏🏻🌹🌹
CanimKizimmm Merveceylan keske bir an once gecse bende saf gibi saclarimi uzatmayi masa yapmayi falan hayal ediyordum yazin kizimpa gezerken süsleniriz diyordum ama annesi sanirim sadece ev topuzu yapabilecek🙈😃🥰
Aseliiimmm CanimKizimmm ne denedıysem kesılmedı avuç Avuç geliyordu benımde kızımın da çok döküldü su an 7 aylık olduk bıttı sayılır azaldı baya çok şükür
CanimKizimmm Aseliiimmm ortala 7. Ve 8.ayda azaliyor sanirim benim daha min 3ayim var o zamana sacim kalmicak😩🤦🏻♀️
MerveGl- YamanAli evet benim de o şekilde oldu dik dik önden saçlarım çıktı büyüdü. İlk başta benim de tutam tutam döküldü
CanimKizimmm sirineyavrusu aa super bu da listeye eklendi hepsini tek tek arastrp bakacagim tabiki gece yapicam bunlari gunduz firsatim olmuyor🙈🥰
Guldarozturk CanimKizimmm Evet, ben neler kullandım,tahliller yapıldı sonuç hala dokuluyordu. Instagram sayfasını yazarım deneyin derim gerçekten hemen azalip uzuyor saclar
Guldarozturk CanimKizimmm @hintbakimmerkezi diye instagramda sayfasını araştirabilirsiniz. Kullanıp çevremde herkese tavsiye etmişimdir 😇
Fer4hh CanimKizimmm benim saçım hem gür hemde kalın tellidir ve asla dökülmezdi doğumdan sonra tutum tutam dökülüyor kopuyor . Annem diyo ki bebek annesini tanıdıkça dökülür anladıkça saç dökülür diyo ne zaman düzelir bilmiyorum ama her yerde saçım var toplamaktan yoruldum
CanimKizimmm Fer4hh ayni ben daha dun birsuru temizlik yaptim sildim supurdum bugun yine yerler sac hele banyoda dokulunce asiri gicik oluyorum bilmeyen ne pis kadin der ama bir bilse kafamda yaptak dokumu var🙈😊🥰
Guldarozturk efsun0_0 evet uzatıyor ama dökülmeye etkili kesinlikle. Hatta dökülen saçlar da geri çıkıyor ben o yağ sayesinde saçlarımı kurtardım ve kime tavsiye ettiysem teşekkür etti deneyin derim 😇hintbakimmerkezi instagram sayfası
081220 CanimKizimmm avuç avuç saçlarım dökülüyor ve bebeğim beni tanımaya başlıyormuş onun için saç dökülmesi olur diyorlar ta bunlar eskilerin söylediği şeyler ve bebeğim 6 ay 23 günlük
CanimKizimmm 081220 6sy dan oncede tanimistir ya bence annesini bebeklerimiz bilemiyorum buyukler bazen gercekten bircok sey biliyorlar bazende sanki kulaktan kulaga laf dolaniyor gibi geliyor😃 herneyse sonucta anne olmamizdan kaynakli bir durum oldugu aşikar🥺🥰
LavinSila CanimKizimmm merhabalar bebekler annelerini tam anlamiyla tanimaya başlığından hem annenin hem bebegin saçları dökülmeye başlar. Benm de 1 haftadir aşırı dokulmelerim oldu. Sakincasi yok ise neden emzirmediginizi sorabilirmym
CanimKizimmm LavinSila emzirmemek bir secenek degil benim icin tabiki bebegim premature dogdu ve emmede cok zorlandik ikibucuk ay emdi sonra birakti mama ile besleniyor simdi..emzirmediginizi demek degilde emmiyor mu bebeginiz belkide daha ilimli😢
busraamusti CanimKizimmm benimde 2 3 haftadır başladı dökülmeler 3.5 aylık kızım herhalde doğum sonrası normal bi durum