Karakiz1 yaseminoztrk Afedersiniz digrr tuvaletimde gormuyorum onda yok ama bu banyo beni artk bayiltacak hergun banyoda var artk banyoya girerken tedirgin oluyorum
yaseminoztrk Karakiz1 sadece oradaysa korkutmak istemem ama yavrulamış olabilir. Yavruladığı yeri terketmez dışarı attın misal bir yolunu bulup geri gelir. Tek çare ilaçlatmak
yaseminoztrk Karakiz1 tabi tabi her yere özellikle giderlerin içine doğru ben havalandırmanın filesine de sıktırmıştım hatta içim rahat etsin diye. Böceğin geleceği her yere sıkıyorlar
Kusannesi Karakiz1 bebeğiniz küçük değilse naftalin koyun giderlere sevmiyorlar. Malesef yaz geldi meydana çıkıyolar bende hic sevmem eski evimizde hep olurdu 😪😪
DurikoMom Karakiz1 camlarınıza sineklik yaptırın dışardan da geliyor olabilir benim banyonun giderleride kapalı hatta evdeki tüm bacaları kapattım en üst katta oturuyorum yine geliyo bi yerden binalar eski olunca illa ki bi şekilde çıkıyo
Karakiz1 yaseminoztrk ilaclama ücreti nedir acaba tabi yasadigimiz yere illa degisiklik gosterebilir ama
Karakiz1 yaseminoztrk Buyuk ihtimalle yavrulamıs zaten cnku kücük görüyoruz hep tek care ilaclatmak ozaman
Karakiz1 yaseminoztrk iyi normalmis fiyati onuda Bu ay icerisinde halletmeliyim hemen cok teselkurler ilginize ya
DurununAnnesi12 Karakiz1 benim de korkulu rüyam yılan 🐍 üç defa balkonda yakaladık korkumdan balkona çıkamıyorum kül yaktık koyduk ona rağmen geliyorlar en son kapılara tel taktıracağız başka çözüm bulamadık öldğrmekte istemiyoruz
Karakiz1 DurununAnnesi12 Ayy yılanmı Allah korusun beni bu kırkayak tedirgin ediyor Allahm yardımcınız olsun bende beldede yasıyorum evim giris kat bahceli bol yesillikli bende bile olabilir ayyyyy
DurununAnnesi12 Karakiz1 sağım solum arkamız önümüz bahçe az ilerdeki nehir yılan dolu bi ara çiçeklikte ki toprak döküldü baktık yılan yavrusu vardı bahçeye inemiyorum korkudan ilaçlattık her şey yaptık ona rağmen geliyorlar
Ipegim Karakiz1 aslında zararsız diyorlar ama görüntüsü ürkütücü bence sineklik takın açık olan yere ya da mutlaka ilacı vardır ilaçlayın