NeslihanBusra BesteArya 8 aylık canım evet biliyorum düşüyor ama daha geçen aya kadar 900 grm almıştı şimdi 200 az dedi doktoru. Sma aşırı balık kokuyor diğerine bakayım teşekkür ederim :)
NeslihanBusra [silindi] inş iyi gelir canım size ben kilo dışında da günde 4, 5 kez yapması çok fazla günde 1 yapardı hep
NamelesS NeslihanBusra Öyle bir sorun bizde yaşadık bende mamadan şüphelendim ama bağırsak enfeksiyonu çıktı bilginiz olsun.
Dimplesbaby Bende kullanıyorum oğlum 9 aylık en son 7 ayın sonunda 10 kiloydu kaç zamandır tartılmıyor arada bebelac yerine sma da alıyoruz
Kubraunlu NeslihanBusra ben yaşadım canım kızım bebelac gold kullanırken günde 6 kez yapıyordu hemde sancılı bir şekilde çok ağlıyordu kilo dA pek almadı sonra aptamil e geçtik günde 1 kez ağlamadan yapmaya başladı
NeslihanBusra Kubraunlu hadi ya bizde aptamilden buna geçtik o zaman 1 kez yapıyordu değiştireceğim tekrar sağol canım
Esrakarakus NeslihanBusra ben bebelac gold kullanıyorum cok memnunum 3 ay 5 günlüğüz 7kilo 100 grmız doktorumuzun önerisiyle aldık