NeslihanBusra Hanımlar ben aptamilden geçtim istagramda mühendisinoğlu araştırmalarında görüp. Geçtiğimden beri günde 4-5kez kaka yapıyor (günde 1yapardı) bugün tartıldı 200 grm almış 20 günde. Başına gelen oldu mu? Değişmeyi düşünüyorum tekrar
Selinergezer NeslihanBusra bende doktor tavsiyesiye memeye ek olarak başladım bebelac gold a. Hiç bir sorun yaşamadım. Ama büyüdükçe aldığı kilo azalacak demişti doktorum. 4. Aya kadar hep birer kilo aldık. 5. Ayda benimde 600 grama düştü. Bebeğiniz kaç aylık acaba. Önemli olan ne kadar kilo alması değil dedi doktorum bebeğin gelişimi.
BesteArya NeslihanBusra kac aylik? Bi zamanda sonra kilo alimlarinda yavaşlama olmasi normal. Bende 6. Ayda bebelac golda gectim memnunum. Ama değişmek istiyorsa sma veya golden goatta iyi mamalardan
G_ADAN NeslihanBusra bebelac gold kullananlar daha önce 1 2 kez daha böyle bir post acmıstı burada. Bi fikrim yok o gördüğüm postlar dışında ama mama değişikliği düşünürseniz golden goat derim. Diğer mamaların aksine keçi sütlü bir mama anne sütüne de yakın diye bu yüzden deniliyor. İnek sütüne bakarak hazmı biraz daha kolay oluyor keçi sütünün. Ama öyle hemen acıktırma gibi bir durumu olmuyor. Benim de kızım 8 aylık doğduğundan bu yana hep kullanıyorum. Sadece 1 ay hipp combiotic kullandım ondan da memmun kalmayınca yine kürkçü dükkanına döndüm😊
[silindi] NeslihanBusra bizde bebelac gold aldık benım oglumda premature aptamıl kullanıyordum ama gazdan agrıdan ıcemıyordu kılo vermesınden korkup bunu aldım agrısını hafıfletır doye eczacıda bebelac onerdı bakalım dun basladık ınsallah içerde aç kalmaz ayda 1 kılo alıyoduk bızde bakalım bu ay nasıl olcak
NeslihanBusra Selinergezer evet biliyorum canım büyüdükçe azalacağını 8 aylık bebeğim ama en az 500 grm diyor doktorumuz 200 çok az gibi geldi. Gelişimsel bi problem yok prematüre olduğu için kilosunun artışına da önem veriyor doktorumuz. Bize iyi gelmedi demekki bu mama :\
NeslihanBusra BesteArya 8 aylık canım evet biliyorum düşüyor ama daha geçen aya kadar 900 grm almıştı şimdi 200 az dedi doktoru. Sma aşırı balık kokuyor diğerine bakayım teşekkür ederim :)
NeslihanBusra [silindi] inş iyi gelir canım size ben kilo dışında da günde 4, 5 kez yapması çok fazla günde 1 yapardı hep
NamelesS NeslihanBusra Öyle bir sorun bizde yaşadık bende mamadan şüphelendim ama bağırsak enfeksiyonu çıktı bilginiz olsun.
Dimplesbaby Bende kullanıyorum oğlum 9 aylık en son 7 ayın sonunda 10 kiloydu kaç zamandır tartılmıyor arada bebelac yerine sma da alıyoruz
Kubraunlu NeslihanBusra ben yaşadım canım kızım bebelac gold kullanırken günde 6 kez yapıyordu hemde sancılı bir şekilde çok ağlıyordu kilo dA pek almadı sonra aptamil e geçtik günde 1 kez ağlamadan yapmaya başladı
NeslihanBusra Kubraunlu hadi ya bizde aptamilden buna geçtik o zaman 1 kez yapıyordu değiştireceğim tekrar sağol canım