Rose1221 Btlrvyd of hiç bişey bilmiyorum bi de aşı yaptırmışsınız yine de mi geçiriyorlar anlamadım ki. Üstte kalsın geçmiş olsun
Sevvaldal Btlrvyd cok gecmis olsun Allah tez vakitte sifa versin🙏🙏🙏🌸 bexero 3 doz ve nimernix 1 doz yapilmis miydi?
Bebisveannis Btlrvyd öncelikle çok geçmiş olsun, menenjit aşısı özel bir aşı ve maalesef sağlık ocağı yapmıyor. Toplam 4 doz ya da 5 doz oluyor zaten ücreti de epey yüksek tutuyor. Yapsalar hatırlardınız o yüzden. İnsallah sağlığına kavuşur en kısa zamanda
Angel35 Btlrvyd menenjit aşısı özel bir aşı sağlık ocağı yapmıyor emin misiniz aşının yapıldığına siz kendiniz alıp verdiniz mi sağlık ocağına aşıyı?
Haziran Btlrvyd menenjit aşısı özel bir aşı, para ile dışardan siz alıp doktorunz veya acilde yapıyorlar..3 +2 doz yani toplam 5 dozluk bi aşı..yapıldıgndan emin misinz?..
AND-20 Btlrvyd allahım sen koru ben de korkuma aşısını yaptırcaktım bu gün sağlık ocağına gittim doktor ben böyle büyük mesuliyeti alamam dedi yapmadı aşısını çocuk doktorumuza sorcam şimdi tekrar dan inşallah bi şey olmaz yavruna 😊😔😊
Nurell Btlrvyd geçmiş olsun rabbim şifa versin.🙏🙏. umarım bisey olmadan çıkar saglikla.. her şeyde olduğu gibi erken teşhis önemli
Btlrvyd Huri54 canım benim canım amin amin rabbim sizinde bizimde bizim gibi olanında yanında olsun canım çok acıyor rabbim ya Şafi ismiyle şifasını verdin
Haziran Btlrvyd çok geçmiş olsun, Allahım inşallah yavruna bir an önce şifa versin tekrar kucagına sag salim almayı nasip etsin🙏🏻