Gelincik06 Bkrmn17 1800 kalori almam lazım benim değişiyor 1600 almışım geçen 120 1100 değişiyor yani
Bkrmn17 Gelincik06 söyle düşünün 1 kilo vermeniz için 7000 kalori açığı olusturmanız lazım günlük 200 kalori bırakırsanız zaten 35 günde ancak 1 kilo gider bunu bence sporla destekleyin ki daha hızlı gitsin kilolarınız
MISRA2021 Gelincik06 kan değerlerinize baktırdınız mı b 12 eksikliği olduğu zaman kilo vermek zor oluyormuş diye duydum
Gelincik06 Tugcerylmzkerem aslında 2 hafta olmuş 82 idim su an 79,8 im ben ödem olduğunu düşünüyorum kilo kaybı değil son 1 haftadır hiç gitmedi
GoldenRose Gelincik06 kanguru alın bebeği kucağınıza takın ve bol bol yürüyün. Hem o yorulacak eve gelince hemen uyur . Hem de siz kilo verirsiniz. Ha bu arada kahvaltıda fıstık ezmesi yerine tahin pekmez daha iyi olabilir @☺
Gelincik06 GoldenRose ah ah ben kiloyu doğumdan sonra tahin pekmez hamurisi bilmem neyle aldım her bünyeye gelmiyorsa demekki😃
Gelincik06 Marmadal pahalı geldi bana ya 300 diyor ayda veremem ki araştırdım da eşimin işten çıkma durumu var
Marmadal Gelincik06 devlet hastanesinde de diyetisyen var sanırım, emzirdiğiniz için bu konuda uzman olan birinden yardım almak daha iyi olabilir. Hiç mümkün değilse kalori açığını sporla sağlayabilirsiniz, günlük 1 saat tempolu yürüyüş veya leslie olabilir🙂
Birkucakmutluluk Gelincik06 daha fazla hareket edin Leslie postumuz var sizde katılabilirsiniz. 😊 ve Leslieyi çok kişi öneriyor yapıpta zayıflayanlar çok fazla. Yine olmazsa mutlaka tiroid ve şekere baktırın. Kilo vermeye engel olabilir. Sağlık ocağına aile hekimize gidebilirsiniz bunun için
Gelincik06 Bkrmn17 günlük almam gereken kalori 1800 emzridigim için bunun 500 kalori fazlasını almam lazımmış e zayıflamakicin de 500 kalori açık yapmam lazım yine 1800 e düşüyor hesap ben 1200 1300 alıyorum günde dmekki az alıyorum ama acikmiyorum da
Deletedmom5284 Gelincik06 o zaman zor canım kalori kaybın yok hiç daha sıkı diyet yapmalısın yağ yakıcı kürler yapabilirsin 😊
Nrfyza Necla61 30 gün fit uygulama indirin orada hr gün kısa dkikalarda yapmanız gereken harektler var