Duyulurum KoalasMom hala durduguna göre bu konu dahil değildir :) hangi aşıyı olalım, emzirirken olalım mı vs konuları yasak
KoalasMom Smyr6346 Alerjim yok aslında ama sinovac daha az reaksiyon gösterdiği için onu seçtim, tabii ki bünyeden bünyeye fark olabilir
KoalasMom Tabis2020 Evet onu biliyorum ama çok saçma, alerjim varsa ve hacca gitmek istiyorsam sırf bu yüzden gidemeyecek miyim yani. Sebep ne acaba
KoalasMom Duyulurum Olabilir evet siz söyleyince baktım bende posta, durduğuna göre bir sorun teşkül etmiyor dediğiniz gibi 😍
Caglarass KoalasMom Ablam oldu iki dozuda. Tek yaşadığı kol ağrısı başka bir sorunu olmadı. Annemde hiçbir yan etkisi olmadı ama 😂 Kişiye göre değişiyor demek ki
AtaVeAnnesii Melisbugi merhaba yan etkileri oldu mu kol agrisi gibi mesela bilginiz var mi bende cuma olucam merak ediyorum🥺
yaramaz_bocegim KoalasMom yaaa acaba sinovac etkinliği daha mı düşük 🙄 bide ben bu Çine güvenmiyorum 😄
KoalasMom yaramaz_bocegim Öyle diyorlar ya, ama biontech ağır gibi bilemedim hayırlısı olur inşallah 😂
Ballipankek KoalasMom benim esim dun biontech oldu bende biontech olmayi planliyorum etkisi yuksek mis sinivacin pek bi etkisi yokmus
KoalasMom Ballipankek Değiştirebiliyor muyuz acaba bilemedim bende yan etkileri çok olmadığı için onu tercih etmiştim
Hale-kd dlrkrn ya evet ama nedense biontech bana daha güvenli geliyor Çin’in ürettiği aşıya güvenemiyorum
KoalasMom Hale-kd Birde şöyle bir durum var aşılamaya onlar başladı ilk önce vaka sıfırlayan yasak kaldıranda onlardı 😅 Aman bi olalımda başımızdan gitsin şu bela bir an önce ☺️
Ballipankek KoalasMom bilmiyorum canm degisiyormu ama biontech vurulan cok var cevremde hicbisey olmamis