KoalasMom Bugün itibariyle sinovac aşısını seçebiliyoruz, biz yarın olacağız eşimle. Sinovac olanlar herhangi bir yan etkiyle karşılaştınız mı ?
hllglck KoalasMom ayy teşekkürler bilgilendirme için. yani benim çevremin çoğu sinovac oldu bi sorunla karşılaşmadılar şükür🤲🏻 Annem için de o kadar sinovacı bekledik baktık olmayacak cuma günü biontec oldu🙄 ondada sadece aşı yeri ağrıdı bi gün başka sorun olmadı çok şükür🤲🏻 İnşAllah herkese her türlü aşı şifa olur
Hale-kd KoalasMom özellikle sinovac tercih etmenizde bi etken var mı? Biontech aşısının daha güvenli olduğu söyleniyor
KoalasMom hllglck İnşallah şifa olur 🌿 Biontech istedim aslında koruyuculuğu daha fazla diye ama içime sinmedi nedense 🤷♀️
Melisbugi Hale-kd benim çevremde herkes biontech oldu hiç bir yan etkiyle karşılaşmadık annem eşim abim ablam çalışanlarımız bende biontech olacağım inşallah
KoalasMom Hale-kd Ya evet biontech daha güvenli aslında ama bilemedim korktum galiba biraz, sinovac reaksiyonları daha az diye ona cesaret edebildim sanırsam
aybukemom Hale-kd sinovac klasik aşı yöntemi, biontech mrna diye yeni bi sistem hiç denenmemiş 10 yıl sonra ne olacağının garantisi yok malesef
dlrkrn @Hale-kd hoff hangisini olacazzz seçenek sunmasalar tek bir tane getirseler millet ikilemde kalmasaa🙄😅
Hale-kd dlrkrn ya evet ama nedense biontech bana daha güvenli geliyor Çin’in ürettiği aşıya güvenemiyorum
AtaVeAnnesii Melisbugi merhaba yan etkileri oldu mu kol agrisi gibi mesela bilginiz var mi bende cuma olucam merak ediyorum🥺
KoalasMom Smyr6346 Alerjim yok aslında ama sinovac daha az reaksiyon gösterdiği için onu seçtim, tabii ki bünyeden bünyeye fark olabilir
Tabis2020 KoalasMom benim annemde alerjik, ama Hacca gitmek istiyor. Haberlerde Sinovac aşısının Suudi Arabistan’da kabul edilmediği o yüzden Hacca kabul edilmeyeceklerini söylediler .. 😔
Canmoglum- Tabis2020 bende bunu merak ediyorum babamın kronik hastalığı var o yüzden snovac bekledik şimdi gelmiş randevu aldım ama hac için başvuruları var nasıl olacak ya çok merak ediyorum
KoalasMom Tabis2020 Evet onu biliyorum ama çok saçma, alerjim varsa ve hacca gitmek istiyorsam sırf bu yüzden gidemeyecek miyim yani. Sebep ne acaba