Ada1234 Kalimbanne şuan bebegimin çok düşük hiç birşey yemiyo düzelttikten sonra yemek yerimi lütfen cevap verin çok üzülüyorum
nurelem Kalimbanne kesinlikle canım, ben bile et ile ayran asla tüketmem, cocuguma da et ile ayran vermem kesinlikle boşuna vermiş oluruz etin proteinini maalesef almıyor o zaman
Fitifiti ikicocukluAnne_ Çok ciddi bir eksiklik varsa tek başına yeterli gelmeyebilir. Biz ilaç kullanmadan sadece çiğ badem ve yeşil yapraklı sebzelerle yüksek tutarız🙂
3children1mom nurelem Vallahi bizde gelenek gibi olmuş cooook küçük yaştan beridir. Etli yemeğin yanına mutlaka bir ayran cacık yoğurt koyarız 🙈 Yine doğru bilenen yanlışlar 🤦🏻♀️ Thnaks baby 😅❤
H-G-G Bizim kızında b12 sı dusuk cıktı kan sonucunda doktor ilaç yazdı ama burdakı belirtilerin hiç birisi yoktu aksıne gelısımı önde gidiyordu
nurelem 3children1mom hepimizde aynı canım, et yemeğiyle hemen bir cacık çok güzel gidiyor ama işte bilinmeyen yanlışlar rica edeim❤❤
nurelem Linaninannesiii bence bilinmeli herkesçe , et ile süt ürünleri tüketilmemelidir protein alamıyoruz , bir de kan ilaçlarını c vitaminiyle mesela portakal suyuyla verirseniz emilim cabuk olur
Taze_anne123 6 aylık bebeğimin b12 si düşük çıktı iğne verdi doktor ama çok küçük iğne vurdurmalı mıyım
guneselif Taze_anne123 benim bebeğim 45 günlük ve şuan b12 iğnesi vuruluyor 5 gün boyunca vuruldu şimdi haftada ikiye düştü bir ay kullanıcak bu şekilde gelişimi için ihmal etmeyin mutlaka vurulsun
ikicocukluAnne_ Fitifiti sürekli düşüyor benimki çiğ bademi berde bulabilirim peki genel de kavrulmuş oluyr ya