HappyKids Merhaba canımız annelerimiz, “Bebeklerde B12 Vitamini Eksikliği Hakkında Her Şey” başlıklı yazımız yayında! 💃 Bebeklerde B12 Vitamini İhtiyacı B12 Vitamin Eksikliği Belirtileri B12 Eksikliği Tedavi Edilmezse Ne Olur? B12 Eksikliği Tedavisi ve Beslenme Önerileri Konu başlıklarının içerikleri linkte! https://blog.mutlubebekleriz.com/genel/bebeklerde-b12-vitamini-eksikligi-hakkinda-her-sey/ Bebeğinde B12 eksikliliği olan annemiz var mı? 🙋♀️ B12 eksikliliğini gidermek için nasıl bir yol izliyorsunuz? Yazımızı okuduktan sonra konuşalım mı?😍
ikicocukluAnne_ HappyKids benimki aşırı düşük çok unutkanlık yapıyor bi ömür ilaç kullanmak zorundayım ama bebeğimi bilmiyorum testini yaptırsam iyi olur mutlaka onda da düşüktür bazı belirtiler uyuyor 😓
Balkizlarim HappyKids cok sukur 3 kizimdada sorun yok cogunukla kisin karides ve hamsi palamut yedirdim koy tavugu kullaniyorum ilik yediriyorum paca veriyorum yazinda balik yediremedigim donemlerde doktor tavsiyesiyle balik yagi istedim oda uygun gordu onu kullaniyoruz ek olarak yesil mercimek cok seviyorlar sut peynir yogurt yediriyorum yumurta yerler 🥰
Kubranurrr ikicocukluAnne_ Allah Celle Cellaluhu Şifa versin inşallah u Rahman sizinki bi rahatsızlık mı yok sadece vitaminlerinizi düşük
nurelem Gocicim merhaba canım doktorunuz çok doğru söylüyor. Eğer et ürünlerini süt ürünleri ile birlikte verirseniz , etteki proteini alamazsınız, Calsiyum proteini engelliyor. Ben sağlıkcıyım yıllardır ben bile et ile yoğurt ayran tüketmem çünkü ettekş proteinin anlamı kalmıyor
nurelem Merhaba ben bu yazının son bölümüne katılmıyorum , et ile süt ürünleri beraber tüketilmez , aksine tüketildiği zaman Calsiyum proteinin önüne geçiyor ve protein emilimini engelliyor.
Ada1234 Kalimbanne şuan bebegimin çok düşük hiç birşey yemiyo düzelttikten sonra yemek yerimi lütfen cevap verin çok üzülüyorum
nurelem Kalimbanne kesinlikle canım, ben bile et ile ayran asla tüketmem, cocuguma da et ile ayran vermem kesinlikle boşuna vermiş oluruz etin proteinini maalesef almıyor o zaman
Fitifiti ikicocukluAnne_ Çok ciddi bir eksiklik varsa tek başına yeterli gelmeyebilir. Biz ilaç kullanmadan sadece çiğ badem ve yeşil yapraklı sebzelerle yüksek tutarız🙂
3children1mom nurelem Vallahi bizde gelenek gibi olmuş cooook küçük yaştan beridir. Etli yemeğin yanına mutlaka bir ayran cacık yoğurt koyarız 🙈 Yine doğru bilenen yanlışlar 🤦🏻♀️ Thnaks baby 😅❤
H-G-G Bizim kızında b12 sı dusuk cıktı kan sonucunda doktor ilaç yazdı ama burdakı belirtilerin hiç birisi yoktu aksıne gelısımı önde gidiyordu
nurelem 3children1mom hepimizde aynı canım, et yemeğiyle hemen bir cacık çok güzel gidiyor ama işte bilinmeyen yanlışlar rica edeim❤❤