Mevakemaleyna Ceylane gmail hesabını açarken cocuk hesabi actim ebeveyn hesabini kendimi yaptim o otomatik uygulama indirdi onunla herseyi kontrol ediom benim kontrolum disinda ucretsiz oyun bile inmiyor hersey benden izinli
bebishmom MatmazelDeniz ben de sizin gibi iki yaşına kadar hiç izletmemeyi düşünüyorum. İki yaşından sonra da yarım saat falan izletmeyi düşünüyorum. İki yaşından sonra ilk ne izleterek başladınız?
Lina1205 bburcuu yani şöyle soyleyim bazen bakar ama 3-5 dk bazen kafasıni çevirip bakmz illa uğraşacak bişey buluyor kendi oyuncaklarını koyarim kendi kendine odayı emekler koltuklara tirmanir bizim ortaya karışık
Beyzza Mommysharkdoodoodoodoo nasıl sınır koydunuz acaba ? Bende o tarz şeyleri izletmek istiyorum ali baba şarkısını açtım geçen gün çok hoşuna gitti hayvan seslerinde eşlik etti falan ama kapatınca baya ağladı kaç gün geçti ne zaman telefon görse elime veritor aç aç diye 15 aylık şu an . Bende yine eskisi gibi hiç açmayıp unuttursam mı dedim
Mommysharkdoodoodoodoo Beyzza baştan konuştum bunu izledikten sonra şunu yapacağız diye planı söyledim hadi bakalım tabletin şarjı bitti şarja takalım gibi bahaneler uydurdum bir dönem elektrik gitti dedim yani ilk başta bizimki de sürekli istiyordu ama baktı ki ben çok kararlıyım ısrarı bıraktı
minniegibi-amadegil bburcuu 14 aylık yavruma hiç tv izletmedim, izletmeyi de düşünmüyorum. zamanımın hepsini ona veriyorum (oyun, gezme beslenme, insanları selamlama, hayvanları tanıma) Akşama doğru olan kısımda ise yemekle uğraşıyorum :))
Damla06 bburcuu 18 aylık bebeğime hiç tv izletmedim zaten 18 aydır evde hiç tv açılmadı,onun görüntü veren bir nesne olduğunu dahi bilmiyor.Evet çok ilgi bekliyor,oyunlar,okumalar vs.. Ama insan her şeye alışıyor,zora da alışıyor zaten kolayı denemeyince normal geliyor zorluklar :)
[silindi] bburcuu televizyon izlemeyi sevmediğim ve gerçekten aptallaştırdığına inanıp gereksiz bulduğum için eve televizyon almamıştım o yüzden böyle bir durum olmadı şu an küçük ama birilerine ittiğimizde açıksa direkt kapattırıyorum. Hiçbir şey çocuğumun gözünden beyninden önemli değil
Seymen1905 [silindi] kesinlikle bende boyle düşünüyorum eşim yetmiyo insanlarada dert oluyo izletrmememm nereye gitsem ay yazık izlettir kız nolacak hepimiz izledik işte diyom sorun da bu biz izledikte noldu hayatımıza ne kattı e olsun oyalanır ayy çok sinir oluyorum
Poncim5757 Seymen1905 kesinlikle ya herşeyin bir zamanı var bana göre. Teknoloji çağındayız elbette görecek ama süreç erken. Ben öyle durumlarda alıyorum bebeğimi hep bir oyuncağımız yanımızda olur gider bir köşede oynarım. Laf anlatmakla olcak gibi değil inanın ben cümle bile sarfettiğimde kendimi yorduğumu düşünüyorum, o yüzden o enerjiyi oğluma veriyorum 😬
mycutebaby Linaninannesiii aynen bende kendim kahavltı yaparken telden yaprak dökümünü falan açıp izlerdim yeni diziler ilgimi çekmiyorda hep eskilere sarıyorum 😁
akillibidikcgty bburcuu 2 yasina 1 ay var ve TV izlemedik hiç. 2 yasinda çok sınırlı izletmeyi düşünüyorum. Dil gelisimimiz çok iyi.yasindakilerden daha iyi konusuyo.kendini ifade ediyor.
Meldemmmnnm bburcuu 5 aylik hiç izletmedum surekli yerde oyun oynuyoruz dışarı çıkıyoruz babasi gelince ev işi yapıyorum düzeni kurduk cok sukur
Poncim5757 bburcuu Benimde 10 aylık bir bebeğim var. Bizde tv izlemeyenlerdeniz, keşke telefonlarda elimizde olmasa ama ailemden uzakta olduğum için görüntülü görüşme sırasında ekrana maruz kalıyor. Onun dışında erken tabi ama benim bebeğim çok sevdi hareketli kitaplardan aldım hem hikayeyi anlatıyorum hemde kitaptaki hareketleri gördükçe eğleniyor. Mini el kitapları aldım içindeki hayvanların seslerini çıkarıyoruz. Evde oyuncaklarıyla zaman geçiriyoruz. Yani Rutin işler sırasında müzik radyo vs açıyorum onun sevdiği benim sevdiğim.sonra dışarı çıkıyoruz sizin gibi bu şekilde ilerliyor süreç umarımda bozulmaz 😊
Tugcecivan Yoncakenan vala eltimin çocuğu var iki yaşında ingizkizce sayı sayıyor ingilizce şarkı soyluyor bunların hepsini TV televzyon vs den öğrendi aslnda bazen çokta kötü brsey olmuyor , benim çocuğum altı aylık falan bazen tvyyle kavga ediyor 😂 bakarken gülüyor 😂
Tugcecivan Mommysharkdoodoodoodoo evet katılıyorum teknolojiye nerden nasıl hangi amaçla baktığına bağlı hersey