use_use bburcuu 11 aylık hic izlemedi ve uyanık olduğu zamanlarda tv açmıyoruz. Zaten şu anda tv yi anlayabilecek kapasitede olduklarını düşünmüyorum, renkler ve sesler kaynaklı beyinleri uyuşuyor.
Mevakemaleyna Selinsu1 kiz bizde tablet tv telefon hepsi var allahtan gmailden bir uygulama indirdim tablet benim kontrolumde istediğim zaman kapatiyom kitliyom tableti şarkı bitti saniyor😂😂😂😂
Selinsu1 Mevakemaleyna neyseki tabletimiz yok telefonuda ananesiyle görüntülü konusmak icin kullaniyor. Tvninde basina oturup mal gibi izlemiyor sarkilar aciyoruz dans ediyoruz oyun oynarken arka planda calisiyor yani bu saylanmaz bence 😂😂
Mevakemaleyna Selinsu1 bizimde ev açık ama bakan yok😂😂 bir muzurluk peşinde günde 1saat 15 dakika tablet saati var telefonda senin gibi babayla falan konuşmaya ben mecbur veriyorum arada tableti 52 günlük kizim var onla da ilgilenmem lazim ev isi oluyor biri uyurken birine tablet verip oturtuyom kardesini uyandırıyor aleynam kalk ben geldim kemal abin dio😂😂😂
Sinemmkuralll Linaninannesiii canım tablet vermiyorum ben genelde tv den izletiyorum belirli bi mesafe oluyor zaten arada telefonu da eline vermemeye özen gösteriyorum
Linaninannesiii Sinemmkuralll bende tablet veriyorsun sandım canım iyi yapıyorsun vermemeliyiz hepimiz
cankuzularim bburcuu ben izletiyorum bütün hayvanları sesleri ordan öğrendik alfabeyi hic karıştırmadan bilio renklerde fire vermez çizgi filmlerdeki kareler isimlerini bilio 🥳
kutsalmavi bburcuu tebrik ederim keşke bende öyle olsam. Çalışan anneyim homeoffice çalışyorum genelde annem ilgilenir kızımla o da oyun oynayamıyor belli bir süre sonra Babytv açıyoruz. Charlie ile Sayılar’a bayılıyor😍 İşim bitince bendw onunla oyun oynama kitap okuma faslı yapıyorum. Ev işi de sonraya kalıyor. Çalıştığım için onunla ilgilenemediğim için suçluluk duygusu oluşuyor
Ceylane bburcuu 10 aylık olana dek izletmedim. 10 aydan sonra akşamları illa açılır (eşim açar)o şekilde cok bagimli sekilde degil arada bakar. 16 aylik su an günde en fzla yarım saat cizgi film acarim izler sonra kapatirim. Çünkü havalar hala soguk burda dışarı cok çıkamıyoruz malesef. Gunesli gunlerde kesinliklr izlemeyiz parkta oyunlar oynar eve gelince duş uyku kitap okuma oyun saati derken vakit gecer.
Mevakemaleyna Ceylane gmail hesabını açarken cocuk hesabi actim ebeveyn hesabini kendimi yaptim o otomatik uygulama indirdi onunla herseyi kontrol ediom benim kontrolum disinda ucretsiz oyun bile inmiyor hersey benden izinli
bebishmom MatmazelDeniz ben de sizin gibi iki yaşına kadar hiç izletmemeyi düşünüyorum. İki yaşından sonra da yarım saat falan izletmeyi düşünüyorum. İki yaşından sonra ilk ne izleterek başladınız?
Lina1205 bburcuu yani şöyle soyleyim bazen bakar ama 3-5 dk bazen kafasıni çevirip bakmz illa uğraşacak bişey buluyor kendi oyuncaklarını koyarim kendi kendine odayı emekler koltuklara tirmanir bizim ortaya karışık
Beyzza Mommysharkdoodoodoodoo nasıl sınır koydunuz acaba ? Bende o tarz şeyleri izletmek istiyorum ali baba şarkısını açtım geçen gün çok hoşuna gitti hayvan seslerinde eşlik etti falan ama kapatınca baya ağladı kaç gün geçti ne zaman telefon görse elime veritor aç aç diye 15 aylık şu an . Bende yine eskisi gibi hiç açmayıp unuttursam mı dedim
Mommysharkdoodoodoodoo Beyzza baştan konuştum bunu izledikten sonra şunu yapacağız diye planı söyledim hadi bakalım tabletin şarjı bitti şarja takalım gibi bahaneler uydurdum bir dönem elektrik gitti dedim yani ilk başta bizimki de sürekli istiyordu ama baktı ki ben çok kararlıyım ısrarı bıraktı
minniegibi-amadegil bburcuu 14 aylık yavruma hiç tv izletmedim, izletmeyi de düşünmüyorum. zamanımın hepsini ona veriyorum (oyun, gezme beslenme, insanları selamlama, hayvanları tanıma) Akşama doğru olan kısımda ise yemekle uğraşıyorum :))
Damla06 bburcuu 18 aylık bebeğime hiç tv izletmedim zaten 18 aydır evde hiç tv açılmadı,onun görüntü veren bir nesne olduğunu dahi bilmiyor.Evet çok ilgi bekliyor,oyunlar,okumalar vs.. Ama insan her şeye alışıyor,zora da alışıyor zaten kolayı denemeyince normal geliyor zorluklar :)
[silindi] bburcuu televizyon izlemeyi sevmediğim ve gerçekten aptallaştırdığına inanıp gereksiz bulduğum için eve televizyon almamıştım o yüzden böyle bir durum olmadı şu an küçük ama birilerine ittiğimizde açıksa direkt kapattırıyorum. Hiçbir şey çocuğumun gözünden beyninden önemli değil
Seymen1905 [silindi] kesinlikle bende boyle düşünüyorum eşim yetmiyo insanlarada dert oluyo izletrmememm nereye gitsem ay yazık izlettir kız nolacak hepimiz izledik işte diyom sorun da bu biz izledikte noldu hayatımıza ne kattı e olsun oyalanır ayy çok sinir oluyorum
Poncim5757 Seymen1905 kesinlikle ya herşeyin bir zamanı var bana göre. Teknoloji çağındayız elbette görecek ama süreç erken. Ben öyle durumlarda alıyorum bebeğimi hep bir oyuncağımız yanımızda olur gider bir köşede oynarım. Laf anlatmakla olcak gibi değil inanın ben cümle bile sarfettiğimde kendimi yorduğumu düşünüyorum, o yüzden o enerjiyi oğluma veriyorum 😬