Merhaba arkadaslar,
benim oglum 37 hafralikken dunyaya 2810 kg 48 cm olsrak dunyaya geldi . Daha 3-4 gun icinde emzirmeye calistim surekli kilo veriyordu ve kusmaYa basladi doktor testler sonrasi süt alerjisi oldunu ve annes sutunu dahi vwremicegimi söyledi. Cok uzuldum ama yapcak biraey yoktu. 2400 dusmustu cok zayifladi ve soya ile yapilan inek sutu kullanilmayan özel mama vermeye basladik . Mama nin tadina alisana kadar bi süre az az icmeye basladi kilo alimi basladiktan sonra 2600 ken hastaneden ciktik. 3 haftalikti eve geldimizde. Git gite daha cok icmeye basladi suan cok sukur iyi gidiyor severek iciyor . Dün 3 aylik oldu 160 ml 6-7 kere iciyor 24 saat icinde. 5 bucuk kg boyuda 60 cm . Doktorum kilosunun boyunun tam ortalamada oldugunu gayat iyi gittini söyluyor ama insanlar beni cok uzuyor. Aaa 3 aylik nekadar kucuk halaaaa veya annem dahi daha cok mama ver daha cok alsin belki actir bu cocuk. Cok uzuluyorum gozume benimde kucuk geliyor. Normaöde mama icen bebeklerde cok guzel kilo aliyor sisiyorlar ama benimki neden öyle toparlanmadi . Sizin bebekler nekadar bu aylarda? Bende biliyorum tabiki bi 4 bucuk kg dogan bebekle benim bebegimi kiyasliyamam . Ek gidaya 5 aylilken gecmemi tavsiye etti doktor. Sizce ozaman saha cok alirmi?